Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το κόμπλεξ του σάιτ της... «αλήθειας» που τα βλέπει όπως θέλει!

Το κόμπλεξ του σάιτ της... «αλήθειας» που τα βλέπει όπως θέλει!
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 13:08

Τα πράγματα είναι τόσο ξεκάθαρα σαν το γάργαρο νερό. Η προσφυγή του Ολυμπιακού στα πολιτικά δικαστήρια κατά της απόφασης της Super League για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24 είναι καθόλα νόμιμη. Είναι γνωστό ότι επιτρέπεται, εφόσον δεν πρόκειται για αγωνιστική διαφορά.

Επίσης, δεν προσέφυγε μόνο ο Ολυμπιακός στα πολιτικά δικαστήρια, προσέφυγε και ο Παναθηναϊκός και μάλιστα πριν από τον Ολυμπιακό, όμως πως γίνεται στο σάιτ της αλήθειας να ονειρεύονται ότι μόνο οι «ερυθρόλευκοι» παραβιάζουν τον ΚΑΠ; Τι κόμπλεξ είναι αυτό; Εννοείται ότι δεν υπάρχει καμία παραβίαση, επειδή ο Ολυμπιακός δεν προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για αθλητική διαφορά, για το τελευταίο απαγορεύεται.

Για να δείτε ότι η προσφυγή του Ολυμπιακού είναι καθόλα νόμιμη, μέχρι και η Super League έλεγε ότι πρέπει να πάει στα πολιτικά δικαστήρια. Επίσης, η διοργανώτρια έχει καταθέσει ένσταση αναρμοδιότητας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, υποστηρίζοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» έπρεπε να προσφύγουν στα πολιτικά δικαστήρια και όχι στο Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου η υπόθεση εκδικάστηκε την περασμένη Πέμπτη και ο Ολυμπιακός υποστήριξε ότι η υπόθεση εμπίπτει στη δικαιοδοσία του.

Όλα αυτά δείχνουν ότι κάποιοι έχασαν τον ύπνο του με την προσφυγή του Ολυμπιακού στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων από τη σεζόν 2023-24 και η απόφαση αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα. Οι «ερυθρόλευκοι» τάραξαν τα νερά καθώς δεν θέλουν την κεντρική διαχείριση για να μην ρίχνουν νερό στο... μύλο του συστήματος που λυμαίνεται το ποδόσφαιρο. «Τα έσοδα από τα τηλεοπτικά είναι βασική πηγή, τα ποσά προκύπτουν από επενδύσεις, δεν θέλουμε τις δικές μας να τις σφετεριστούν άλλες ΠΑΕ που δεν επενδύουν και να διανείμουν τα συγκεκριμένα έσοδα με σκοτεινά κριτήρια», τόνισαν χαρακτηριστικά οι «ερυθρόλευκοι»...

Διαβάστε επίσης