Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θέλει δουλειά, λογική η παρουσία του στη Λιβαδειά

Θέλει δουλειά, λογική η παρουσία του στη Λιβαδειά
Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2021 - 21:51

Τρεις μήνες είχε να λάβει μέρος σε ματς είτε φιλικό, είτε επίσημο ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ήταν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και εκτός προπονήσεων, αλλά και αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού για τους γνωστούς λόγους.

Επέστρεψε στην Ελλάδα, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις της ομάδας του Πειραιά και μάλιστα απέναντι στον Λεβαδειακό για το Κύπελλο πήρε και φανέλα βασικού, μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής απραξίας του.

Σε ένα ματς στο οποίο γενικότερα ο Ολυμπιακός δεν είχε καλή παρουσία, αλλά ο Σεμέδο κατάφερε να βρει δίχτυα και να σκοράρει με το κεφάλι. Βέβαια από την άλλη η αμυντική του παρουσία δεν ήταν καλή και έδωσε δικαιώματα.

Όμως η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να δει τον παλιό καλό Σεμέδο, αφού ήταν μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας του. Το ήξερε αυτό ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής. Για αυτό και έχει πει στον συμπατριώτη προπονητή του, πως θα δουλέψει σκληρά όλο αυτό το διάστημα στο Ρέντη, έτσι ώστε να μπορέσει να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής αλλά και αγωνιστικής κατάστασης.

Διαβάστε επίσης