Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σύνδρομο παρατημένης!

Σύνδρομο παρατημένης!
Τρίτη, 7 Δεκεμβρίου 2021 - 15:06

Δεν γίνονται αυτά… Έχει φύγει ο Χεζόνια εδώ και πόσο καιρό τώρα, από τον Παναθηναϊκό. Την ομάδα του πρώην πρασινοφρουρού λέμε, που πανηγύριζε στις φωτό το ευρωπαϊκό! Και τώρα μέσα από το site του… δεν μπορεί να χωνέψει πως ο Κροάτης έριξε άκυρο στην αγαπημένη του ομάδα (του πρώην πρασινοφρουρού λέμε, όχι του Χεζόνια, αυτή αποδείχθηκε ότι… δεν είναι ο Παναθηναϊκός!). Και με κάθε ευκαιρία, η πορτοκαλί παραμύθα προσπαθεί να… μαλακώσει το «έργο» μεταξύ ΠΑΟ και Χεζόνια, μπας και… το στρίψει!

Μία αναλύει ο Χεζόνια, μία οι ρεπόρτερ που τα ρίχνουν αλλού, μία ο Παναθηναϊκός, μία οι μάνατζερ… και έχει περάσει τόσος καιρός και η παραμύθα ακόμη ασχολείται με το… τι έγινε με τον Χεζόνια! Επικό…

Προσπαθεί να πείσει ότι… μυστήριες δυνάμεις κινήθηκαν για να… χαλάσουν τον υπέροχο γάμο του Χεζόνια με τον Παναθηναϊκό και τόσο η μία πλευρά, όσο και η άλλη ήθελαν ο γάμος να… συνεχιστεί. Δεν πείθει όμως η πορτοκαλί παραμύθα, ούτε τους Παναθηναϊκούς πια… Και αυτό που καταφέρνει, εντέλει, είναι να βγάζει… σύνδρομο παρατημένης. Που δεν μπορεί να χωνέψει πως ο καλός της την άφησε για… άλλη αγκαλιά.

Παράγινε λίγο…

Διαβάστε επίσης