Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να πάρουν καταπραϋντική αλοιφή… Θα «τσούζει» για καιρό ο Μανωλάς!

Να πάρουν καταπραϋντική αλοιφή… Θα «τσούζει» για καιρό ο Μανωλάς!
Παρασκευή, 17 Δεκεμβρίου 2021 - 11:02

Ο γνωστός αντι-Ολυμπιακός ρεπόρτερ Παναθηναϊκού και ο γνωστός αντι-Ολυμπιακός ρεπόρτερ της ΑΕΚ, έπιασαν από το πρωί… δουλειά. Αγώνα κάνουν οι δύο κλάψες, να μειώσουν όσο μπορούν τη μεταγραφή Μανωλά.

Ο πρώτος, αφού μίλησε 2 δευτερόλεπτα για την ποδοσφαιρική αξία του Μανωλά, άρχισε να… καταπιάνεται με τον -δήθεν- δύσκολο χαρακτήρα του παίκτη. Ναι, αυτό μας έλεγε ο Νικολογιάννης. Ότι έχει δύσκολο χαρακτήρα. Και ότι δεν ξέρει, λέει, αν ο Μαρτίνς θα μπορέσει να διαχειριστεί τον Μανωλά… Να ‘χαμε, να λέγαμε, δηλαδή.

Ο Μανωλάς έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του, για να έρθει να φορέσει τη φανέλα του Θρύλου και ο Νικολογιάννης μας λέει ότι δεν ξέρει αν ο Μαρτίνς θα μπορέσει να τον διαχειριστεί, όπως διαχειρίστηκε τον Σεμέδο, που είναι Πορτογάλος. Λες και ο Μαρτίνς δεν έχει ξαναδουλέψει με ΜΕΓΑΛΟΥΣ Έλληνες ποδοσφαιριστές. Λες και δεν έχει δουλέψει με τον Φορτούνη, τον Παπασταθόπουλο πχ… Μέχρι και συνέντευξη Ναπολιτάνου διάβαζε, ο Νικολογιάννης, δήθεν μειωτική για τον Μανωλά, ως προς το πως έφυγε για τον Ολυμπιακό. Χαλάστηκαν οι πέριξ της Νάπολι και το πήρε ως… σημάδι ο Νικολογιάννης και… χάρηκε.

Βγήκε και ο Κετσετζόγλου μετά και σχολίασε και εκείνος τη μεταγραφή Μανωλά, ως… (αν)αρμόδιος. Και μας έλεγε για το πως ο Μανωλάς ήταν ΑΕΚ μικρός και μετά άλλαξε και έγινε Ολυμπιακός και τώρα τραγουδάει συνθήματα… Και για το ποια ήταν τα αγαπημένα του γκρουπ στο Facebook. Ενοχλείται ο Κωστάκης που μαζί με τον Παπασταθόπουλο, στις πεντάρες θα συμμετέχει τώρα και ο Μανωλάς και έχει κ@#λ@ για τον Θρύλο, που δεν ένιωσε ποτέ για την ΑΕΚ… Μιλάμε για… πόνο ατελείωτο.

Εντάξει, δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε και πολλά περαιτέρω. Ας ασχοληθεί ο Νικολογιάννης με τον Σάρλια και τον «βράχο» Σένκεφελντ και ο Κετσετζόγλου με τον Μοχαμάντι και τον Τζαβέλλα και ας αφήσουν τον Μανωλά στην ησυχία του… Ο Μανωλάς θα πει στο γήπεδο, ό,τι -καινούργιο- έχει να πει. Γιατί έχει πει ήδη ΠΟΛΛΑ.

Διαβάστε επίσης