Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ατελείωτος πόνος για τη μεταγραφή Μανωλά! Ηρεμήστε ψυχούλες, θα το ξεπεράσετε και αυτό! (photo)

Ατελείωτος πόνος για τη μεταγραφή Μανωλά! Ηρεμήστε ψυχούλες, θα το ξεπεράσετε και αυτό! (photo)
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 12:04

Όχι, όχι. Να τα λέμε όλα. Δεν είναι εύκολο. Δεν είναι ΚΑΘΟΛΟΥ εύκολο να το διαχειριστούν τα παιδιά, ότι ο Ολυμπιακός έφερε πίσω στην Ελλάδα έναν από τους κορυφαίους σέντερ μπακ της Γηραιάς Ηπείρου, με όνομα, με αξία, με ποιότητα, με τεράστια καριέρα στην Ιταλία και στην Ελλάδα φυσικά. Έναν ποδοσφαιριστή που αγαπάει τον Ολυμπιακό και δεν σταματά να το τονίζει, όπου σταθεί και όπου βρεθεί.

Δεν είναι εύκολο να διαλύεται η αγαπημένη τους ομάδα (ο ΠΑΟΚ του Ιβάν ντε) και να μην ξέρουν τι ξημερώνει και πόσο πίσω θα τερματίσει και φέτος από τον Ολυμπιακό του Μαρινάκη. Και να βλέπουν τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού να τους λέει για τα καρύδια του Κωστάρα, τα οποία βεβαίως τα έχουν δει να απλώνονται στο χορτάρι, κατά την πρώτη θητεία του στο λιμάνι. Όχι, όχι. Να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι καθόλου εύκολο.

Γι’ αυτό και κάνουν όσα κάνουν. Γιατί αντιλαμβάνονται ότι είναι πολύ κοντά ο καιρός, κατά τον οποίο δεν θα απομείνει κανείς να τους πιστεύει και να τους παίρνει στα σοβαρά. Γι’ αυτό πασχίζουν εδώ και μέρες, να… ψέξουν τη μεταγραφή Μανωλά, στον Θρύλο, από τη Νάπολι… Γιατί αντιλαμβάνονται ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι. Κινήσεις… πανικού είναι αυτά:

Ηρεμήστε ψυχούλες, θα το ξεπεράσετε και αυτό!

Σας καταλαβαίνουμε, δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείτε. Μη χαλιέστε τόσο όμως, κάντε λίγο διαλογισμό να ξεχαστείτε…

Διαβάστε επίσης