Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Όπως… πρέπει και όταν… πρέπει το Παπαστράτειο τρελοκομείο!

Όπως… πρέπει και όταν… πρέπει το Παπαστράτειο τρελοκομείο!
Κυριακή, 19 Δεκεμβρίου 2021 - 13:12

Μια ακόμα βραδιά θριάμβου, έζησε χθες η οικογένεια του Ολυμπιακού, με την ανάδειξη της γυναικείας ομάδας πόλο σε Υπερπωταθλήτρια Ευρώπης, μετά την κατάκτηση του δεύτερου Σούπερ Καπ της ιστορίας της. Ο πέμπτος ευρωπαϊκός τίτλος για τα χρυσά κορίτσια του Θρύλου που συνεχίζουν να γεμίζουν με υπερηφάνεια τα εκατομμύρια των οπαδών του!

Τον κόσμο του Ολυμπιακού που χθες, έδωσε εντυπωσιακό παρών στις κερκίδες του Παπαστρατείου και έσπρωξε με τη φωνή του τις Πρωταθλήτριες Ευρώπης στην κατάκτηση μιας ακόμα ευρωπαϊκής κούπας.

Τελικά από ότι φαίνεται, ο κόσμος του Θρύλου στηρίζει με την παρουσία του τα τμήματα του συλλόγου και δίνει δυναμικό παρών στα ματς που το διακύβευμα είναι σπουδαίο.

Γιατί το λέμε αυτό; Σας το έχουμε ξαναγράψει και το υπογραμμίζουμε γιατί ορισμένοι σανοπώληδες τόλμησαν να πιάσουν στο στόμα τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να κάνουν συγκρίσεις, τρομάρα τους με αυτούς του Παναθηναϊκού.

Επειδή είχαν να παίξουν στην Ευρώπη τα τμήματα τους, 20 χρόνια το ένα, 11 το άλλο και έδωσαν χαρακτήρα φιέστας στα πρώτα εντός έδρας ματς μετά από δεκαετίες, προκειμένου να μαζέψουν τον κόσμο τους. Ο κόσμος τους πήγε σε 2-3 ευρωπαϊκά ματς σε μπάσκετ γυναικών και βόλεϊ, και από το βόθρο πανηγύριζαν λες και πήραν κούπα ευρωπαϊκή! Δεν έχει σημασία ότι στη συνέχεια «αραιώσαν» οι πράσινοι και πήγαιναν ελάχιστες 70-80 άτομα στο ΟΑΚΑ και στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Σημασία έχει ότι το χθεσινό βράδυ, επιβεβαίωσε Ό,ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ απαντώντας στην προπαγάνδα. Ο κορυφαίος πολυαθλητικός σύλλογος παίζει σταθερά 100 ευρωπαϊκούς αγώνες κάθε χρονιά και σε ορισμένες περιπτώσεις φτάνει και τα 120 παιχνίδια. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται Final 4 και ευρωπαϊκοί τελικοί, όπως παραδείγματος χάριν ο χθεσινός στο Παπαστράτειο.

Και ο οπαδός του Θρύλου, με βάση το τόσο φορτωμένο με αγώνες πρόγραμμα σε καθημερινή σχεδόν βάση, ξέρει πότε θα κάνει το καθήκον του. Ξέρουν και περιμένουν οι Ολυμπιακοί πότε πρέπει να κάνουν αυτό που έχουν αποδείξει χιλιάδες φορές.

Να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα και να ζήσουν μαζί της στιγμές δόξας!

Όπως η χθεσινή στο Παπαστράτειο. Που έδωσαν ρεσιτάλ στην κερκίδα!

Βόθρε περαστικά και… χρόνια σου πολλά!

Διαβάστε επίσης