Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα σκουπίδια «εξαφάνισαν» τα επεισόδια! Αν ήταν ο Ολυμπιακός, ακόμη θα έγραφαν για... υποβιβασμό!

Τα σκουπίδια «εξαφάνισαν» τα επεισόδια! Αν ήταν ο Ολυμπιακός, ακόμη θα έγραφαν για... υποβιβασμό!
Κυριακή, 22 Μαΐου 2022 - 18:14

Καλά, όχι ότι περιμέναμε κάτι διαφορετικό, έτσι! Όπως και να ‘χει, έχει γέλιο να βλέπεις τον βόθρο να έχει «εξαφανίσει» τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στον τελικό της ντροπής. Βλέπετε, η καρδιά είναι «πράσινη», η τσέπη «ασπρόμαυρη». Κάπως πρέπει να λειτουργήσεις, έτσι!

Ήταν που θα έλειπαν οι... τοξικοί και θα βλέπαμε τελικό-γιορτή. Αλήθεια, τι έχουν να πουν για όλα αυτά; Καλά, όχι ότι μας ενδιαφέρει. Για την ακρίβεια, ό,τι έχουν να πουν το «λένε» με την κίνησή τους να «εξαφανίσουν» τα επεισόδια. Άσε μη νευριάσει και το αφεντικό και κοπούν τα ρούβλια.

Πάντως, αν ήταν ο Ολυμπιακός στον τελικό και είχαν γίνει τα ίδια, ακόμη θα έγραφαν για τα επεισόδια και θα τα είχαν και πρώτο θέμα. Δεν θα είχαν πρώτο θέμα, για παράδειγμα, τη live εξέλιξη των αγώνων στην Premier League στην τελευταία αγωνιστική.

Και όχι μόνο θα έγραφαν δεκάδες άρθρα προσπαθώντας να πετάξουν λάσπη, όπως πάντα, αλλά θα μας εξηγούσαν πως αυτό που θα... έπρεπε να συμβεί είναι να... υποβιβαστεί ο Ολυμπιακός. Τόσες φορές, άλλωστε, τον έχουν «ρίξει» κατηγορία.

Γελάει ο κόσμος με τα σκουπίδια!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης