Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μέσα έπεσαν πάλι τα παιδιά! (photo)

Μέσα έπεσαν πάλι τα παιδιά! (photo)
Τρίτη, 24 Μαΐου 2022 - 11:15

Διαζύγιο με την πραγματικότητα. Δεν λέμε «αλήθεια». Αυτή, δεν την αντέχουν. Τα έχουμε πει. Η ναυαρχίδα της προπαγάνδας του ΠΑΟΚ και της «εξυγίανσης» γενικά, έχει βάλει απέναντι τον Ολυμπιακό και με γραπτά τα οποία, δυστυχώς για εκείνους, μένουν προσπαθούν να τον… πλήξουν.

Προσπαθούν, λέμε. Γιατί δεν τα καταφέρνουν. Αποτυγχάνουν οικτρά και καταλήγουν να… εκτίθενται. Εντάξει, συμβαίνει. Όταν κάποιος αφιερώνει τη ζωή του στο να κάνει πόλεμο σε μια ομάδα τόσο μεγάλη, τόσο αχτύπητη, σε έναν Σύλλογο τόσο μεγαλειώδη, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα χάσει. Και θα χάσει χωρίς ο Σύλλογος απέναντί του να… σηκώσει δαχτυλάκι. Θα χάσει απλώς γιατί στον αθλητισμό δεν περνάει η προπαγάνδα, αλλά οι πράξεις, τα έργα και ο σεβασμός στο άθλημα, το οποίου υπηρετείς…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Όπως και με το Χάντμπολ. Ο Ολυμπιακός έδειξε ξανά σε όλους τους αμφισβητίες του, ότι δεν θα πρέπει να τον υποτιμούν. Ότι δεν θα πρέπει να προσπαθούν να τον μειώνουν και να προσπαθούν να τον πλήξουν… επικοινωνιακά. Στα λόγια… Γιατί το μόνο που θα συμβαίνει, θα είναι να εκτίθενται. Όπως εδώ:

Πάλι μέσα έπεσαν ε; Τι πλάκα έχουν…

Διαβάστε επίσης

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

Η Αθλητική διαπλοκή ανέλυσε τις προηγούμενες μέρες ότι η περίοδος της ακμής του ΠΑΟΚ έδυσε και πλέον τα σκήπτρα της δεύτερης θέσης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα πίσω από τον Ολυμπιακό αναμένεται να περάσουν από τον δικέφαλο του βορρά στον Παναθηναϊκό.