Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ο Λαλάκης την Τετάρτη «κυνηγάει» τα ΜΑΤ και την Παρασκευή τον Αλαφούζο

Ο Λαλάκης την Τετάρτη «κυνηγάει» τα ΜΑΤ και την Παρασκευή τον Αλαφούζο
Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 - 14:20

Δεν θα θέλαμε επ’ ουδενί να είμαστε στη θέση του Λαλάκη. Γενικά. Δεν μας κάνει το… concept, θεωρούμε ότι ο αθλητισμός δεν είναι πρωτίστως «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» και να μετά να «ζήσει και να υγιαίνει η δική μας». Και έτσι, δεν θα θέλαμε ΓΕΝΙΚΑ να είμαστε στη θέση του Λαλάκη. Δεν θα μπορούσαμε.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά ειδικότερα τώρα, που το πράγμα έχει πάρει… ζόρικη τροπή, για εκείνον, για το αφεντικό και για την… καρδιά, που τον διχάζουν… Δύσκολη κατάσταση, του το αναγνωρίζουμε. Από εκεί που δεν είχε και πολλές έννοιες, παρά μόνο να βγαίνει που και που και να γράφει τίποτα κακό για τον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό και να συνεχίζεται έτσι η… ροή σε ρούβλια, τώρα πρέπει να κάνει καλή ισορροπία, ενώ του πετούν δόρατα και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Τα είπαμε, μην τα ξαναλέμε…

Έτσι, ο Λαλάκης βρήκε τη λύση. Τι έκανε; Ο Λαλάκης την Τετάρτη «κυνηγάει» τα ΜΑΤ και την Παρασκευή τον Αλαφούζο. Τα ΜΑΤ γιατί… αυτά φταίνε μόνο, για τα αίσχη που μας πρόσφεραν ξανά οι ομάδες του(ς) στον τελικό τω κ…ου της 21ης Μαΐου. Τον Αλαφούζο όχι για να τα… χώσει, όπως τα έχωνε (και χώνει) στα ΜΑΤ, αλλά για… παρακίνηση! Όταν μιλάει η καρδιά…

Τετάρτη ΠΑΟΚ, Παρασκευή Παναθηναϊκός… Να γίνει και το θέλημα του αφεντικού, να τα ρίξουμε όλα στην αστυνομία, αλλά να γίνει και το θέλημα της καρδιάς, που λέει ότι πρέπει να ωθήσουμε το αφεντικό του Παναθηναϊκού, για να έρχονται… χαρές. Έτσι πάει το πράμα.

Διαβάστε επίσης

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

«ΒΡΑΖΟΥΝ» οι σελίδες και ο κόσμος του ΠΑΟΚ κατά του SDNA: «Ιβάν κλείστο το μπ...ο»!

Η Αθλητική διαπλοκή ανέλυσε τις προηγούμενες μέρες ότι η περίοδος της ακμής του ΠΑΟΚ έδυσε και πλέον τα σκήπτρα της δεύτερης θέσης στο ποδοσφαιρικό στερέωμα πίσω από τον Ολυμπιακό αναμένεται να περάσουν από τον δικέφαλο του βορρά στον Παναθηναϊκό.