Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ανασκόπηση 2021/22: Η σεζόν που το πορτοκαλί site έγινε κόκκινο από τις καρπαζιές!

Ανασκόπηση 2021/22: Η σεζόν που το πορτοκαλί site έγινε κόκκινο από τις καρπαζιές!
Τρίτη, 31 Μαΐου 2022 - 20:45

Το παρατηρητήριο media της Αθλητικής διαπλοκής είναι εδώ. Η σεζόν έχει κλείσει στο ποδόσφαιρο σε Ελλάδα και Ευρώπη, όπως και στα ερασιτεχνικά αθλήματα και εκκρεμούν οι τελικοί του μπάσκετ.

Με το ουσιαστικό τέλος της σεζόν, θα επιχειρήσουμε λοιπόν την ανασκόπηση για το αγαπημένο μας site, το SDNA που έζησε την πιο δύσκολη σεζόν της σύντομης ιστορίας του. Και τι δεν είχε η χρονιά φέτος για το πορτοκαλί σάιτ. Από καταδίκη του διευθυντή του για συκοφαντική δυσφήμιση μέχρι μία σειρά από ψυχώσεις που προσγειώθηκαν με τον πλέον ανώμαλο τρόπο... Ας τα δούμε αναλυτικά:

Η ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν ο Ολυμπιακός κατέκτησε μαθηματικά το πρωτάθλημα και ήταν βαθμολογικά αδιάφορος, ο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες του στον αγώνα της Θεσσαλονίκης με τον Άρη για τα play off. Το πορτοκαλί site ξεσπάθωσε! Και τι δεν διαβάσαμε, για τις στοιχηματικές αποδόσεις, για τα δεύτερα του Ολυμπιακού, για Μαλαισίες, για αλλοιώσεις, κτλ.

Και τελικά, πως τα φέρνει η ζωή... Τα δεύτερα του Ολυμπιακού νίκησαν τον Άρη κάτι που δεν μπόρεσαν να κάνουν τα... πρώτα του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ λίγα 24ωρα μετά, καθώς ο Άρης νίκησε και τους δύο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κρίμα μόνο σε όσους έχασαν τα σπίτια τους...

Δείτε όλο το θέμα ΕΔΩ.

Διαβάστε επίσης