Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο ρεκόρ: 23 θέματα, ΠΟΥΘΕΝΑ η επικείμενη ΣΚΟΥΠΑ του Θρύλου!

Νέο ρεκόρ: 23 θέματα, ΠΟΥΘΕΝΑ η επικείμενη ΣΚΟΥΠΑ του Θρύλου!
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 - 16:04

Νέο επίπεδο προπαγάνδας… Νέο επίπεδο ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ. Νέο επίπεδο Γκαιμπελίσκων! Η γνωστή αντι-Ολυμπιακήη προπαγάνδα έπιασε νέο ιστορικό χαμηλό! Ώρα 4μμ. (χοντρικά), μόλις 5 ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, τον τρίτο και πιθανότατα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ της φετινής σειράς, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό… Και στην πρώτη σελίδα της παραμύθας βλέπει κανείς, κατεβαίνοντας από το κεντρικό θέμα προς τα κάτω, 23 διαδοχικά θέματα, ΚΑΝΕΝΑ από τα οποία δεν έχει να κάνει με τον αποψινό τελικό! ΚΑΝΕΝΑ!

Θα έλεγε κανείς ότι απόψε είναι απλώς… Παρασκευή, για τον Λαλάκη και την παρέα του… Εντάξει, λογικό, όταν πανηγυρίζεις για το ευρωπαϊκό της ομάδας της καρδιάς σου και φωτογραφίζεσαι με το κύπελλο, που να δεχθείς ότι σε σκουπίζει ο Ολυμπιακός άνετα και σβηστά και ότι η ομάδα της καρδιάς σου δεν καταφέρνει, καλά-καλά, να ξεπεράσει τη Λάρισα… Δεν είναι απλό πράγμα… Δεν είναι εύκολο…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Αλλά ΠΟΥΘΕΝΑ η επικείμενη σκούπα του Θρύλου; Ούτε αφιερώματα; Ούτε βίντεο, ούτε αναδρομές, ούτε πανηγυρικά κείμενα για το επικείμενο 3-0 του Θρύλου; Μιλάμε για άλλο επίπεδο προπαγάνδας. Καλά, τους ξέραμε, δεν τους μάθαμε τώρα…

Το δε κορυφαίο είναι πως το… 24ο θέμα, το πρώτο που βρίσκει κανείς, με τον… Παπαπέτρου σε πρώτο πλάνο, είναι… στοιχηματικό. Χαχαχαχα!

Διαβάστε επίσης