Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αναλύει, αντι-Ολυμπιακός, με παναθηναϊκά αισθήματα και φιλοαεκπαοκτζίδικο πορτοφόλι!

Αναλύει, αντι-Ολυμπιακός, με παναθηναϊκά αισθήματα και φιλοαεκπαοκτζίδικο πορτοφόλι!
Τρίτη, 9 Αυγούστου 2022 - 12:59

Σκέψου τώρα να είσαι αντι-Ολυμπιακός, με παναθηναϊκά αισθήματα και φιλοαεκπαοκτζίδικο πορτοφόλι. "Με ανώμαλους δεν μιλάω" που θα έλεγε και μια ψυχή, αλλά να ξέρετε πώς υπάρχουν αρκετοί από δαύτους. Έχουν και πρόεδρο που τους αρέσει το πορτοκαλί χρώμα, αν και η ειδικότητά του είναι να κάνει το άσπρο μαύρο και το μαύρο άσπρο. Καλή ώρα τώρα. Θυμάται όταν ήταν παιδάκι και του έλεγαν για τις ένδοξες εποχές του Γουέμπλεϊ ("το πληρώσαμε και θα το πάρουμε κυρία Δέσποινα") ή ακόμα σκέφτεται σαν χθες που ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Άρσεναλ (έστω κι αν πέρασαν 25 χρόνια), αλλά και τη μεγάλη χρονιά που η ΑΕΚ είχε καταφέρει να μην πάρει νίκη στον όμιλο Champions League, αλλά οι οπαδοί της έβγαιναν και γέμιζαν τα σουβλατζίδικα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Και τώρα; Δεν έχουμε φρέσκα κουλούρια Βασίλη; Ας υποθέσουμε πως τον έλεγαν Βασίλη. Κουλούρια έχουμε πολλά, που σχηματίζουν τους βαθμούς που μαζεύουν οι αγαπημένες ομάδες του Βασίλη όλο αυτό το διάστημα στην Ευρώπη.

Η ΑΕΚ έβαλε τα δυνατά της, πήρε το μάθημά της και είπε πως καλύτερα να μην κατέβει καν στην Ευρώπη φέτος, για να γλιτώσει αντίστοιχο κάζο με το περσινό. Ο ΠΑΟΚ κι αυτός εμφανίστηκε ακόμα χειρότερος και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο από το μεγαθήριο της Λέφσκι Σόφιας. Όσο για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό; Φαίνεται πως μόνο με θαύμα θα καταφέρει να παίξει στην Ευρώπη μετά από 6 ολόκληρα χρόνια. Δηλαδή για να το κάνουμε τάλιρα, όταν ο Παναθηναϊκός έπαιξε τελευταία φορά σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, πρωθυπουργός ήταν ο Τσίπρας (που πονούσε για την αγαπημένη του ομάδα), δεν ξέραμε τι θα πει covid και μάσκα φορούσαμε μόνο για το καρναβάλι.

Τι να κάνει κι αυτός, είδε και απόειδε και αντί να ξεκινήσει τα αντικαταθλιπτικά αποφάσισε να ασχοληθεί με τη μεγάλη του καψούρα, την αντιολυμπιακοφροσύνη. Στο χθεσινό μαρτυρικό του πρωινό, τον πείραξε μια ευρωπαϊκή έρευνα που δείχνει πως ο Ολυμπιακός δεν είναι πρώτος μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Κάτι έπρεπε να σκεφτεί. Γύρισε τη λίστα από τη μια, την γύρισε από την άλλη, την είδε ανάποδα, την είδε κανονικά. Τίποτα, δεν άλλαζε. Ο Ολυμπιακός μπροστά και κάπου στο τέλος της λίστα οι λοιπές ελληνικές ομάδες.

Μελαγχόλησε για τα παραμύθια που του έλεγαν όταν ήταν μικρός, αναλογίστηκε πόσο μεγάλωσε και πόσα χρόνια έχει να δει πορεία στην Ευρώπη από τις 3 ομάδες του και είπε να τα βάλει με την έρευνα από ελβετικό site. Σήμερα πιθανότατα να τα βάλει και τους ελβετικούς σουγιάδες που τον "πετσόκοψαν" έτσι ή με τα ελβετικά σοκολατάκια που λιώνουν στο στόμα όπως η προπαγάνδα του κάθε τέλος πρωταθλήματος. Μπορεί ακόμα ακόμα να στείλει κι ένα γράμμα στην ελβετική πρεσβεία, γιατί αυτά τα πράγματα δεν είναι αστεία. Να τσαλακώνεται έτσι η παιδική ηλικία και εφηβεία, με μια 20ετία φάπας;

Μια καλή σκέψη, τώρα που σκέφτεται, θα ήταν να βγει και μια έρευνα για τους φιλάθλους στην Ελλάδα και πόσο έχει καταποντιστεί η θεωρεία ότι η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί και η άλλη μισή αντιΟλυμπιακοί. Μια έρευνα που θα διεξαχθεί ανάμεσα στον Βασίλη, τον Άρη, τον Τάσο και τα άλλα παιδιά, για να μην μας ξεφύγει σπιθαμή αλήθειας και αντικειμενικότητας. Έτσι μάθανε από παιδιά...

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης