Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ιστορική προπαγάνδα από τον κύκλο των «χαμένων διαβατηρίων»!

Ιστορική προπαγάνδα από τον κύκλο των «χαμένων διαβατηρίων»!
Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 - 10:19

Ενδιαφέρονται τα παιδιά, για το καλό του Ολυμπιακού. Θέλουν να τον βλέπουν να προοδεύει. Να νικά. Να κατακτά τίτλους και να παίρνει προκρίσεις στην Ευρώπη. Θέλουν να τον βλέπουν να ανοίγει περισσότερο την ψαλίδα, από τις ομαδούλες τις οποίες υποστηρίζουν και οι οποίες τους «ταΐζουν». Για αυτό, άλλωστε, κόπτονται για την ευημερία του Συλλόγου του Πειραιά.

Γι’ αυτό και το πρώτο που τους ενδιαφέρει, μετά από μία πρόκριση, είναι το να προτάξουν ότι ο Ολυμπιακός έχει να κερδίσει 9 ματς στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται στο Europa League, αφήνοντας με το… παγωτό τους «εξυγιαντές» για άλλη μια φορά. Τι βάζουμε τίτλο; Ότι δεν νίκησε. Αυτό πουλάει στο κοινό της «εξυγίανσης». Σε εκείνους που μισούν τον Ολυμπιακό.

ΕΜΑΣ, που είμαστε Ολυμπιακοί και πονάμε πραγματικά την ομάδα, μας ενδιαφέρει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το ότι έχει να κερδίσει 9 ματς στην Ευρώπη. Εκείνοι ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ. Και το ξέρει αυτό μέχρι και ο τελευταίος αντι-Ολυμπιακός. ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ όταν ο Ολυμπιακός δεν νικά. Δεν είναι άρθρο προβληματισμού αυτό. Χαράς είναι. Το πανηγυρίζουν, ότι ο Ολυμπιακός δεν νίκησε για άλλο ένα ματς. Γι’ αυτό και κανείς δεν τους παίρνει σοβαρά, πια.

Ναι, η ομάδα πρέπει να αρχίσει πάλι να νικά. Ναι, μας απασχολεί όλους η κάμψη της ομάδας. Επειδή νοιαζόμαστε. Όχι επειδή χαιρόμαστε, όπως οι «απέναντι». Εκείνοι που ανήκουν στον κύκλο των «χαμένων διαβατηρίων» και δεν περνούν ποτέ τα σύνορα…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Με φανέλα Μακάμπι

Με φανέλα Μακάμπι

Οι γνωστοί παραμυθάδες έχουν αγαπήσει την ομάδα από το Ισραήλ. Τυχαίο; Μπα…