Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Παναθηναϊκός «εξάστερος», ο Ολυμπιακός «ελληνική ομάδα» και «ερυθρόλευκοι»

Ο Παναθηναϊκός «εξάστερος», ο Ολυμπιακός «ελληνική ομάδα» και «ερυθρόλευκοι»
Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 - 14:15

Έχουν μεγάλη πλάκα. Πάνε να κάνουν αντικειμενικό σχολιασμό και κατ’ επέκταση να ενημερώσουν το κοινό ή να συζητήσουν ένα θέμα οποιασδήποτε μορφής και τους… κυριεύει το συναίσθημα. Αφού μάθαμε ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι απέτυχε όχι γιατί ο Ολυμπιακός ήταν 10 σκάλες πάνω, αλλά γιατί δεν είχαν… πλέι μέικερ (γελάνε και οι γραμμές των ελευθέρων βολών που έπρεπε να ονομάζονται «Διαμαντίδειες»), αντιληφθήκαμε ξανά πως όταν είσαι κομμάτι του βόθρου και μέρος της παραμύθας, δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός.

Όχι όμως γιατί είσαι Παναθηναϊκός ή ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ ή όπου φυσάει το 10ευρο κάθε φορά. Αλλά γιατί είσαι αντι-ολυμπιακός. Απλό, ξεκάθαρο και δεν σηκώνει αμφισβήτηση, ότι όποιος πάει εκεί να δουλέψει, στο βιογραφικό το έχει πρώτη σημείωση: «Δεν γουστάρω τον Ολυμπιακό».

Διαβάζεις μια ανάλυση, λοιπόν, για το πως από την ομάδα του Παναθηναϊκού πέρσι έλειψε... πλέι μέικερ και γι’ αυτό πάτωσε (σκεφτείτε ότι απευθύνεται και στο «απαιτητικό, καθώς γνωρίζει πολύ μπάσκετ, κοινό του ΟΑΚΑ»…) και βλέπεις τον γνωστό παραμυθά να γράφει και να αποκαλεί τον Ολυμπιακό «ελληνική ομάδα», «ερυθρόλευκοι» και άλλα τέτοια… Και ξαφνικά, σου πετάει και ένα «εξάστερος» για την ομάδα της καρδιάς του. Σήμερα. Αύριο μπορεί να είναι άλλη.

Ο Παναθηναϊκός που έχει να πάει Final 4 από τότε που είχε μαλλιά ο Καλάθης είναι «εξάστερος», αλλά ο Ολυμπιακός που μόλις πριν ελάχιστους μήνες έκανε το νταμπλ στην Ελλάδα, επιστρέφοντας στο ελληνικό μπάσκετ και διαλύοντας (ως επί το πλείστον) τον... φάρο και τα τσιράκια του, δεν είναι «νταμπλούχος», «πρωταθλητής», «κυπελλούχος», ή κάτι ανάλογο…

Τόση αλλεργία στον Ολυμπιακό πια; Τόση… ντροπή να πουν την αλήθεια; Να αποδώσουν τα του Καίσαρος, τω Καίσαρι; Τόσο πολύ πια δεν αντέχουν τον Ολυμπιακό καλύτερο και νικητή…; Να δουν οι Ολυμπιακοί τι αλλεργία έχουν σε δαύτους…

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Αδιανόητο, γράφτηκε καλή κουβέντα για τον Χάμες, στη γύρα να «πάρει κεφάλια» το αφεντικό

Αδιανόητο, γράφτηκε καλή κουβέντα για τον Χάμες, στη γύρα να «πάρει κεφάλια» το αφεντικό

Φήμες που θέλουν εδώ και λίγη ώρα την ατάκα «μια δουλειά είχατε να κάντε και τα κάνατε θάλασσα, γράφοντας καλά λόγια για τον Χάμες», ελέγχεται, δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί και μπορεί να είναι… παραμύθα.