Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Πόνεσαν» μέχρι και με την τοποθέτηση του Σισέ

«Πόνεσαν» μέχρι και με την τοποθέτηση του Σισέ
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2022 - 10:21

Βρε τα παιδιά. Μιλάμε για «πόνο» ατελείωτο με τον Ολυμπιακό… Πάνω που είπαν ότι βρήκαν θέμα να ασχοληθούν και να έχουν να γράφουν για καμιά δεκαριά ημέρες, βγήκε ο Σισέ και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους, με την τοποθέτησή του και… πάει το παραμύθι τους. Τους έβαλε στη θέση τους ξανά και ο Κώστας Καραπαπάς με τις αναρτήσεις του και… η ζωή συνεχίζεται.

Καταπιάστηκαν με το πόσο αγαπιούνται μέσα στον Ολυμπιακό, τα παιδιά του βόθρου. Αντίστοιχο αφιέρωμα για την αγάπη που… ξεχειλίζει στον ΠΑΟΚ δεν έκαναν. Όταν έβγαιναν παράγοντες, παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ και έλεγαν ότι τον πόλεμο η ομάδα τον δέχεται πρώτα από μέσα, ήταν αργία και δεν δούλευαν μάλλον… Όταν οι Παοκτζήδες περνάνε πριονοκορδέλα στα social media και στα ραδιόφωνα Ιβάν, Γιώργο, Ζοζέ, Ραζβάν και λοιπούς, η αγάπη στον ΠΑΟΚ… ξεχειλίζει. Αλλά για αυτό δεν μπορούν να γράψουν τα παιδιά. Τι να γράψουν; Εις βάρος εκείνου ο οποίος τους πληρώνει; Μπα… Κάνε τζιζ.

Πίστευαν ότι το θέμα Σισέ θα «τράβαγε» και θα είχαν να γράφουν για καμιά δεκαριά ημέρες. Και στενοχωρήθηκαν… Ας ηρεμήσουν. Και ας κοιτάξουν την ομάδα τους. Θα το ξεπεράσουν και αυτό.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης