Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τι ξέρει ο βόθρος και δίνει συμβουλές; Προπαγάνδα κάνει...

Τι ξέρει ο βόθρος και δίνει συμβουλές; Προπαγάνδα κάνει...
Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 - 12:32

Το λέμε απλά. Κατανοητά και όποιος δεν θέλει να το καταλάβει, απλώς… δεν θέλει. Δεν είναι δύσκολο. Ο βόθρος ασχολείται σήμερα με τον Μαρσέλο, ΑΠΛΩΣ και ΜΟΝΟ για να δημιουργήσει έριδες στις τάξεις των φίλων του Ολυμπιακού. Το ΜΟΝΟ που έκανε, από την ημέρα κατά την οποία έγινε γνωστό ότι ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει τον Μαρσέλο, αλλά ΚΑΙ τον Χάμες, ήταν να αποδομεί τους δύο ποδοσφαιριστές και να προσπαθεί να τους βγάλει σκάρτους. Δύο μεταγραφές παγκοσμίου βεληνεκούς, τις οποίες ΜΟΝΟ ο Ολυμπιακός μπορούσε να κάνει. Και έκανε. Ο βόθρος μπήκε από την πρώτη ημέρα απέναντι και... έγραφε. Έγραφε τα αίσχη του, για να μειώσει τις μεταγραφές αυτές.

Το δήθεν ενδιαφέρον του βόθρου, λοιπόν, για τον Ολυμπιακό, τον Μαρσέλο ή τον Χάμες, ή και οποιονδήποτε άλλο παίκτη του Ολυμπιακού, απλώς… δεν είναι ενδιαφέρον. Είναι μονάχα μια τακτική να σπείρει διχόνοια στον κόσμο του Ολυμπιακού να τον στρέψει με ανύπαρκτες «εντάσεις» και ανύπαρκτα θέματα εναντίον της ομάδας. Λες και απευθύνεται σε παιδάκια του νηπιαγωγείου. Ή λες και ο κόσμος του Ολυμπιακού τους μαθαίνει τώρα, τους παραμυθάδες. Δεν τους ξέρει, νομίζουν στον βόθρο...

Άραγε... γνωρίζει ο βόθρος από παγκόσμιους παίκτες και δίνει συμβουλές; Έχει καταπιαστεί με… πολλούς στις ομάδες που αβαντάρει; Λάθος. Στις ομάδες που υπηρετεί εννοούμε. Μπα… Δεν τους ξέρει τους παγκόσμιους ποδοσφαιριστές. Μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ τους βλέπουν. Το μόνο που ξέρει να κάνει ο σιχαμερός βόθρος είναι να προσπαθεί να σπείρει διχόνοια, για να βγάζει το μεροκάματο. Σε ρούβλια. Ας κοιτάξει καλύτερα τα του οίκου του (το χρώμα του οίκου διαφέρει ανάλογα με το ποιος δίνει την εκάστοτε εντολή να χυθεί χολή) και ας μην ασχολείται με τον Ολυμπιακό. Δεν πείθει ότι το κάνει… καλοπροαίρετα, αλλά κάθε άλλο: Άπαντες γνωρίζουν ότι το κάνει απλώς για να… ευχαριστήσει τα αφεντικά του και μόνο, σπέρνοντας διχόνοια και χύνοντας χολή… Για αυτό υπάρχει. Για αυτό δημιουργήθηκε, ο βόθρος.

Διαβάστε επίσης