Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόνος, κλάμα και οδυρμός, η ξεφτίλα και ο ξεπεσμός

Πόνος, κλάμα και οδυρμός, η ξεφτίλα και ο ξεπεσμός
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2023 - 13:58

Αρσετέλη, τη στιγμή που η ομάδα σου βυθίζεται στην ανυποληψία και δέχεται αλλεπάλληλες σφαλιάρες εσύ ασχολείσαι πάλι με τον επιβήτορα σου! Κάθε σου κείμενο είναι γραπτή αποτύπωση του κόμπλεξ κατωτερότητας, που σε διακρίνει για τον τρισμέγιστο Ολυμπιακό!

Ποιος είσαι εσύ ΑΝΗΘΙΚΗ ΨΥΧΗ, που υποτίθεται μπαίνεις στο μυαλό των Ανδριανόπουλων και των ιδρυτών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ; Πως θα μπορούσες εσύ ο ΛΙΓΟΣ, να αρθρώσεις λόγο εξ ονόματος των ΚΟΛΟΣΣΩΝ Μανούσκου, Καμπέρου και Ανδριανόπουλων; Ποιος είσαι εσύ, θαυμαστή καμένων τοπίων και δημιουργέ φανταστικών ιστοριών βίας, που θα πιάσεις στο στόμα σου τον λαό του Ολυμπιακού; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γεννήθηκε στον Πειραιά και λατρεύτηκε από άκρου εις άκρον της Ελλάδας! Έγινε ΘΡΥΛΟΣ, ακριβώς γιατί είναι η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ, του Δαφνοστεφανωμένου ΜΑΧΗΤΗ, που αγωνίζεται κόντρα σε όλους και σε όλα και γίνεται νικητής, πρωταθλητής, ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ!

Ανέκαθεν η ομάδα σου ήταν και είναι το κατεστημένο, η ομάδα του Κολωνακίου, με προστάτη τον βασιλέα και έδρα δίπλα στη ΓΑΔΑ! Οι οπαδοί του ήταν οι δήθεν, αυτοί που φοβούνταν τις μάχες και ήταν λιποτάκτες! Όλες οι κυβερνήσεις και όλα τα καθεστώτα από βασιλεία μέχρι τους χουντικούς Ασλανίδη και Κίτσιο υπήρξαν μέλη των διοικήσεων σας!

Το γηπεδάκι σας είναι του δήμου και σας το δώσανε για να παίζετε....

Σήμερα θα σας φτιάξουν ΤΖΑΜΠΑ ένα ακόμα για να μην κλαίτε!

Αρσετέλη, ΕΜΜΟΝΙΚΕ… Ντρέπεστε για την ιστορία σας!

Πως θα φαινόταν στον ιδρυτή σας Καλαφάτη -τιμή και δόξα που σας ίδρυσε και βρήκαμε πελάτη-…

  1. Που δεν ξέρετε ακόμα και την χρονιά ίδρυσης σας;
  2. Θα ΒΛΑΣΤΗΜΟΥΣΕ που… νεκραναστήσατε τον δύσμοιρο Μπουμπλή στο πρόσωπο ενός Αργεντινού;
  3. Που φοβηθήκατε και δεν κατεβήκατε στον τελικό του 1993; Που χωρίς τον προστάτη σας είστε στο 11-0;
  4. Θα ΚΟΚΚΙΝΙΖΕ από ντροπή για την συγγνώμη της FIBA που στιγμάτισε τον τίτλο σας το 1996!
  5. Θα έλεγε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, που ο Ολυμπιακός σας έσωσε δύο φορές από υποβιβασμό!
  6. Θα ΚΡΥΒΟΤΑΝ, επειδή η «μεγαλύτερη» επιτυχία σας είναι συνυφασμένη με τα τανκς και την χούντα!
  7. Θα σας ΕΦΤΥΝΕ επειδή ρίχνατε τα τμήματα του ερασιτέχνη στην Α2 φυγομαχώντας, τρέμοντας μην μεγαλώσει το 50-0.
  8. Θα ΓΕΛΟΥΣΕ που μέχρι και στο πινγκ-πογκ θέλατε να παίξετε με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρίς τα αστέρια του λόγου ΦΟΒΟΥ;
  9. Πως θα ένιωθε, όταν αρχίσατε να μετράτε τίτλους τσικό και ακαδημιών και λιποτακτών επειδή η ομάδα σας έγινε συνώνυμο της ήττας; Που η ΠΕΝΙΑ τίτλων οδήγησε την ομάδα σου σε κάθε λογής εφεύρεση για να… μετρήσει κανέναν παραπάνω;

ΜΟΝΟ για αυτό σίγουρα θα σου ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ να δηλώνεις Παναθηναϊκός!

Τον ντρόπιασες για μια ζωή!

Ένδειξη ανανδρίας και κλεφτοκοτιάς!

  1. Πως θα ένιωθε όταν οι οπαδοί σου τα βάζουν ο ένας με τον άλλο και είναι σε μόνιμο εμφύλιο; Που βρίζουν τα αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7; Που απειλούν με ομαδικό βιασμό αθλήτρια του μπάσκετ Γυναικών επειδή παίζει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ;

Φόρα ένα παντελόνι και γράψε μας για την «ηθική» σας.

Ο Ολυμπιακός, από την πρώτη του ανάσα είναι γεννημένος πρωταθλητής,

ΔΥΝΑΜΗ του είναι ο ανυπέρβλητος κόσμος του, που μαζί με τις διοικήσεις του είναι πρώτα οπαδοί του Θρύλου και μετά εφοπλιστές, εργάτες ή οτιδήποτε άλλο.

Κάτω από το ΣΗΜΑ του, που σας έχει μοιράσει απίστευτο πόνο είναι ενωμένοι με ένα και μοναδικό σκοπό να μεγαλώνουν τον ΘΡΥΛΟ του!

Ο Ολυμπιακός είναι η μόνη ομάδα, που είναι περήφανη για την ιστορία, το έμβλημα και τη φανέλα του, που γεννήθηκε στον Πειραιά και ΚΥΡΙΕΥΣΕ όλη την Ελλάδα!

Έγινε ο ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΣ πολυαθλητικός Σύλλογος του πλανήτη!

Στην Αθήνα η πλειοψηφία των οπαδών είναι Ολυμπιακοί, με ιστορικούς συνδέσμους από τον ΣΑΦΟΠ κάποτε μέχρι το Μοναστηράκι, το Παγκράτι την Κυψέλη, τον Κολωνό και την Καλλιθέα και το Μπραχάμι!

Ο Παναθηναϊκός είναι η ομάδα των Αμπελοκήπων!

Ο ΠΟΑ δεν έχει καμία σχέση με την αρχαία Αθήνα, ούτε το τετράγωνο που ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ, ο οπαδικός του πυρήνας, είσαι τόσο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ που δεν γνωρίζεις ότι οι Αμπελόκηποι τότε ήταν βοσκοτόπι, ενώ ο Πειραιάς, ήταν δήμος της αρχαίας ΑΘΗΝΑΣ, το ΕΠΙΝΕΙΟ της, που ήταν και η μεγάλη της δύναμη στρατιωτικά και όχι μόνο!

Δεν είσαι απόγονος του Περικλή, ούτε του Ικτίνου και του Καλλικράτη. Στην καλύτερη να είσαι του… ΕΦΙΑΛΤΗ!

Προσπαθείτε μέσα σε έναν καταδικασμένο βόθρο, να ξαναγράψετε την φαιδρή ιστορία σας, προκαλώντας το γέλιο όλης της Ελλάδας!

Υ.Γ 1 Ο ΘΡΥΛΟΣ των γηπέδων είναι ΙΔΕΑ, είναι συνώνυμο της ΜΑΓΚΙΑΣ του ΠΑΘΟΥΣ και της ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ συνεχίζει να προκαλεί τον πόνο σε εσάς τους νάνους που προσπαθείτε με δόλιους τρόπους να τον ρίξετε από την ΚΟΡΥΦΗ!

Απόδειξη ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, εσείς δεν ασχολείστε με τις ομάδες σας, αλλά στήνετε σάιτ-βόθρους, καταδικασμένους στα δικαστήρια και στη συνείδηση κάθε φιλάθλου, για να λασπολογείτε τον ΘΡΥΛΟ, επειδή δεν αντέχετε και τυφλώνεστε από τη ΔΟΞΑ και το ΜΕΓΑΛΕΙΟ του!

Υ.Γ 2 Οι αξιολύπητες παρουσίες σας, οι δυστυχισμένες υπάρξεις σας, είναι η μέγιστη απόδειξη ότι ο ΘΡΥΛΟΣ είναι στον σωστό δρόμο, στον δρόμο στον οποίο τον έβαλαν οι δημιουργοί του!

Αυτόν της ΨΥΧΗΣ του ΝΙΚΗΤΗ και κυρίαρχου αυτής της χώρας και όχι μόνο!

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Έχει χάσει και ο Λαλάκης την μπάλα

Έχει χάσει και ο Λαλάκης την μπάλα

Δεν ξέρει τι να πρωτογράψει… Να στηρίξει Λουτσέσκου; Να αποθεώσει Γιοβάνοβιτς; Να βάλει πλάτη σε Αλμέιδα; Να ψάξει κάνα ψέμα, να πλήξει τον Ολυμπιακό; Να καλμάρει τους ομοϊδεάτες του για το μπάσκετ…; Ζόρια…