Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις…

Πόση αλήθεια μπορείς να αντέξεις…
Τρίτη, 23 Απριλίου 2024 - 18:48

Τσακωμένοι με την αλήθεια από το πρώτο – δοκιμαστικό - κείμενο που ανέβασαν στον πορτοκαλί βόθρο, δεν θα μπορούσαν να λειτουργήσουν διαφορετικά, ακόμα και όταν πρόκειται για παίκτες της ομάδας της καρδιάς τους.

Την αποτυχία του φετινού Παναθηναϊκού να σταματήσει τον Αυτοκράτορα Ολυμπιακό από την κατάκτηση του δεύτερο σερί τίτλου του στη Volley League και του 32ου στην ιστορία του, έσπευσαν να την χρεώσουν σε παίκτες τους οποίους μέχρι τώρα αποθέωναν.

Αλλά το κυριότερο δεν είναι αυτό, αλλά η διαστρέβλωση με την οποία προσπάθησαν να παρουσιάσουν τα πράγματα με τον Ερνάντεζ και πώς αυτό τους γύρισε μπούμεραγκ. Είδαν το τυράκι, αλλά όχι τη φάκα.

Και ο Κουβανός διαγώνιος του εξέθεσε. Αν θα πάει στο Κουβέιτ όπως έγραψαν είναι κάτι που αφορά τον ίδιο τον Ερνάντεζ. Το ζητούμενο είναι πως ο ίδιος διέψευσε γράφοντας κάτω από το σχετικό δημοσίευμα ότι φεύγει από τον Παναθηναϊκό λόγω των πετροδόλαρων, αλλά γιατί ουδέποτε του έγινε πρόταση ανανέωσης. «Μη λέτε μ@@@ίες. Μπορείτε να πείτε τη γνώμη σας για το αν είμαι καλός παίκτης ή όχι. Αυτό το σέβομαι. Δεν δέχομαι όμως τα ψέματα» έγραψε μεταξύ άλλων εκνευρισμένο ο Κουβανός εκθέτοντας ανεπανόρθωτα τα ρεπορτάζ του… βόθρου.

Το ψέμα έχει κοντά πόδια…

Δείτε τις απαντήσεις του Ερνάντεζ στο ευφάνταστο «ρεπορτάζ»:

Διαβάστε επίσης

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Λαλάκης σε άλλη σφαίρα φαντασίας, οράματα για «σχέσεις» που χαλάνε και προπαγάνδα παιδικού σταθμού

Ο Άρης, περισσότερο από όλους τους «εξυγιαντές» μαζί, στέρησε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο φέτος. Και ο πρώην πρασινοφρουρός πρέπει κάπως να το πουλήσει αυτό, στους λιγοστούς που τον διαβάζουν.