Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!

Αυτά που ξέρατε να τα ξεχάσετε!
Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 - 21:32

Την ομάδα που υποστηρίζεις «δικηγόρε» προστάτευαν οι πολιτικοί, με συστάσεις προς τους παίχτες του Ολυμπιακού να παίζουν πιο χαλαρά. Στην ομάδα που υποστήριζες τότε, ως οπαδός, έδιναν 3 ανύπαρκτα πέναλτι και ακύρωναν κανονικό 3ο γκολ δικό μας για να προκριθεί εις βάρος του Ολυμπιακού. Θα πανηγύριζες τότε, φαντάζομαι, στις κερκίδες.

Διαιτητές όρισε ο Κοντονής σε τελικό Κυπέλλου. Το περίεργο δεν είναι που θέλει η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ Λιγκ τον Κλάτενμπεργκ. Το περίεργο είναι, ότι δεν τον θέλουν ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ και ο Βόλος, μαζί με σένα. Τέτοια ταύτιση απόψεων πια; Η ομάδα που υποστηρίζεις έκρυβε επιταγές σε λουλούδια. Η ομάδα που υποστηρίζεις ευνοούνταν από τον «βόθρο» στο μπάσκετ, τότε ντε που πανηγύριζες στα επίσημα ένα σωρό κάλπικα πρωταθλήματα. Το περίεργο είναι, ότι ακόμη και αυτοί τον θέλουν τώρα και εσύ επιλέγεις αντικαταστάτη με προφάσεις για γέλια.

*Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αλέκου Αδαμαντόπουλου στο redking.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης