Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πονέστε ελεύθερα... Σας γλεντάει όλους και τον λένε Βαγγέλη!

Πονέστε ελεύθερα... Σας γλεντάει όλους και τον λένε Βαγγέλη!
Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2022 - 20:08

Την Δευτέρα το βράδυ στις 9, θα παρουσιαστεί ενώπιον μας ένα ακόμη τεράστιο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα τιμήσει την ερυθρόλευκη, ανάμεσα στα τόσα, που κατά καιρούς έχουμε την ευλογία να βλέπουμε με την φανέλα του Ολυμπιακού μας. Με την ελπίδα να προσφέρει και αυτός όσα οι υπόλοιποι και περισσότερα ακόμη.

Η μεταγραφή αυτή έγινε… μετά τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, μετά την επίσης τεράστια σε κόστος μεταγραφή του Μπιέλ, και μετά από τις κατηγορίες κάποιων «αγανακτισμένων» ότι ο Μαρινάκης έχει «εγκαταλείψει» τον Ολυμπιακό. Όπως επίσης δεν πούλησε ούτε τον Μασούρα ούτε τον Σισέ. Τελικά δεν τον ενισχύει μόνο με τα λεφτά από τους ομίλους, ούτε τον νοιάζει μόνο η Ελλάδα. Κάθονται κάποιοι και πιστεύουν τον κάθε στημένο και παίζουν έμμεσα το παιχνίδι του. Δεν είναι κριτική αυτό που κάνουν ορισμένοι , με τον τρόπο και τις εκφράσεις που την κάνουν, σε κάτι που υποτίθεται ότι αγαπάνε. Αυτό που αγαπάς το στηρίζεις. Δεν προτρέπεις πχ τον κόσμο να μην πατάει στο γήπεδο. Τον εκάστοτε Πρόεδρο τον σέβεσαι και τον κ@βλ&νεις, δεν στέκεσαι απέναντι του σαν εισαγγελέας μαζί με τους αντιπάλους της «αγαπημένης» σου ομάδας! Πόσο μάλλον να χαρακτηρίζεις ως υπαλλήλους ομοϊδεάτες σου επειδή έχουν άλλη άποψη από την δική σου.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο του Αλέκου Αδαμαντόπουλου στο redking.gr, πατώντας ΕΔΩ.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης