Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σούπερ… άδειασμα Μπίκα στην «εξυγίανση»

Σούπερ… άδειασμα Μπίκα στην «εξυγίανση»
Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016 - 21:00

Η δήθεν… εξυγίανση εκδηλώνει προτιμήσεις για τη σύνθεση της νέας ΚΕΔ, προσπαθώντας να τορπιλίσει το πρωτάθλημα. Παραμένει άγνωστο με ποια κριτήρια έχουν χωρίσει και τους παράγοντες της διαιτησίας σε αρεστούς και μη, πολεμώντας, χωρίς όρια, τους Νταμπώση, Σωμαρακάκη, Γενναίο και προσπαθώντας να επηρεάσουν το Δ.Σ. της ΕΠΟ, αλλά και τον Κοντονή, καθώς είναι γνωστό ότι πάντα υπερασπίζεται τις απόψεις τους.

Για μια ακόμη φορά, η… σκευωρία τους έπεσε με… κρότο. «Χρέωναν» στον διεθνή παρατηρητή Γιώργο Μπίκα ότι δεν μπαίνει στην ΚΕΔ, επειδή τάχα δεν θέλει να συνεργάζεται με τους προαναφερόμενους παράγοντες. Ομως, η αντίδρασή του στα μυθεύματα ήταν χείμαρρος.

Συγκεκριμένα ο Μπίκας δήλωσε: «Αργησα να αντιδράσω, επειδή άργησα, εδώ που είμαι, να πληροφορηθώ τι γράφεται. Επεσα από τα σύννεφα. Δεν ξέρω πώς τα γράφουν και γιατί τα γράφουν. Πήρα τηλέφωνο τους Καραμελίδη, Νταμπώση και τους διαβεβαίωσα ότι όλα είναι ψέματα. Τους είπα επίσης ότι το τηλέφωνό μου είναι στη διάθεσή τους για να διαπιστώσουν ότι δεν μίλησα με κανέναν. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν συνάδελφο και επικοινώνησα επίσης με τους Σωμαρακάκη, Γενναίο, ώστε να διαψεύσω όσα γράφτηκαν.

Δεν γράφουν τον πιο σοβαρό λόγο, ότι έχω οικογενειακό πρόβλημα και δεν μπορώ να αναλάβω πόστο στην ΚΕΔ. Δεν μπορώ να απουσιάζω τόσο πολύ από το σπίτι μου, καθώς ένα πόστο στην ΚΕΔ σημαίνει ευθύνη και πολλή δουλειά.

Επαναλαμβάνω, δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Είναι δυνατόν να μίλησα και να αναφέρθηκα σε ονόματα; Τη στιγμή που δεν με ενδιαφέρει να μπω στην ΚΕΔ, γιατί να βάλω όρους;

Και πριν από δύο ώρες με πήραν να μου προτείνουν να δεχθώ, όμως αρνήθηκα ξανά. Ο Γκιρτζίκης τρεις χρονιές μού ζητά να αναλάβω πόστο στην ΚΕΔ και απαντώ αρνητικά. Επαναλαμβάνω, έχω οικογενειακό πρόβλημα».

Το… μπαλάκι στη Λίγκα

Με κοινή ανακοίνωση ΕΠΟ-Superleague, με αφορμή της συνάντηση των προέδρων τους, επιβεβαιώθηκε ότι η UEFA ενέκρινε το ισπανικό μοντέλο στη διαιτησία: «Ο κ. Γκιρτζίκης ανακοίνωσε στον κ. Στράτο ότι ύστερα από παρότρυνση της UEFA θα εφαρμοστεί στην ΚΕΔ το λεγόμενο ισπανικό μοντέλο. Γι’ αυτό τον λόγο ενημερώθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, κ. Πανόπουλος, με τον οποίο έχει πραγματοποιηθεί σειρά συναντήσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα και ο οποίος συνομιλεί με τους άλλους ιδιοκτήτες ΠΑΕ, ώστε να αναζητηθεί πρόσωπο κοινής αποδοχής, το οποίο θα συμμετέχει στην ΚΕΔ/ ΕΠΟ. Η όλη διαδικασία τελεί υπό την επίβλεψη και έγκριση της ΕΠΟ».

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 23/07/2016)

Διαβάστε επίσης