Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οχι σκάνδαλα… ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ!

Οχι σκάνδαλα… ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ!
Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016 - 21:38

Πολλές φορές οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να περιγράψουν τις εξελίξεις. Στη διαιτησία έχουν φροντίσει από καιρό να προκαλούν. Δεν γίνονται σκάνδαλα, αλλά ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ. Γίνονται πράματα και θάματα που δεν προβλέπονται από τους κανονισμούς.

Εχουμε αποκαλύψει από καιρό τι θα συμβεί. Ομως, άλλο είναι να το ξέρεις και άλλο να γίνεται. Αλλωστε, η προπαγάνδα, η οποία στοχοποιεί και λασπολογεί διαιτητές, παράγοντες και δημοσιογράφους, έστελνε από καιρό τα… μηνύματά της.

Αρχικά οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης τηρούσαν, με θαυμαστή… ευλάβεια, τις «μαύρες λίστες» συγκεκριμένων ΠΑΕ, μην ορίζοντας και τελευταία υποβιβάζοντας κάποιους διαιτητές, βοηθούς, παρατηρητές, οι οποίοι δεν είναι αρεστοί σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Κατά σύμπτωση έκαναν ό,τι ακριβώς είχε προαναγγελθεί αν τις εκλογές της ΕΠΟ κέρδιζε η παράταξη που στήριζαν ανοιχτά οι προαναφερόμενες ομάδες.

Χθες, όμως, από τα σκάνδαλα περάσαμε στις ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ. Με ευθύνη και της ΠΔΕ/ΕΠΟ η οποία αν και δεν έχει δικαίωμα ψήφισε σχετικό κανονισμό (οι διατάξεις απαγορεύεται από τη FIFA να αλλάζουν μεσούσης της περιόδου), η παράνομη ΚΕΔ (πάντα σύμφωνα με τον κανονισμό οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν διαθέτουν τα τυπικά προσόντα για να τη στελεχώσουν, αφού δεν είχε θητεία ενός έτους ως παρατηρητές) επανέφερε διαιτητές και βοηθούς, οι οποίοι το καλοκαίρι είχαν βγει εκτός πινάκων. Ούτε αυτό προβλέπεται από πουθενά!

Στους διαιτητές σωστά μπήκαν στους πίνακες της Λίγκας οι Θάνος, Γιάχος, επειδή είχαν κρατηθεί θέσεις, δεδομένου ότι στα αγωνιστικά τεστ προβλέπεται δεύτερη ευκαιρία, όμως δεν ισχύει το ίδιο για τους Στυλιαρά, Ζαχαριάδη, επειδή ο πρώτος δεν αξιολογήθηκε το καλοκαίρι και ο δεύτερος πριν από δύο χρόνια!!! Για τους ίδιους λόγους στους βοηθούς σωστά επέστρεψαν οι Νταλούκας, Χαρίσης, όμως δεν θα λέγαμε το ίδιο για τους Καρατζίκα, Μπαλτά, Γκάγκα, Σταθόπουλο, Πασχάλη, Ποντίκη, Δουδούμη.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/12/2016)

Διαβάστε επίσης

Τι δεν είπε το ντουέτο στον Μελισσανίδη

Τι δεν είπε το ντουέτο στον Μελισσανίδη

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι είναι ανεπίτρεπτο να γίνεται συνάντηση ενός μη θεσμικού προσώπου -δεδομένου ότι δεν παρουσιάζεται ούτε ως ιδιοκτήτης ούτε ως μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΑΕΚ- με την ΚΕΔ.

«Να το ξέρεις, είναι μέσα»

«Να το ξέρεις, είναι μέσα»

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι οι Φορτούνης και Μιλιβόγεβιτς προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Παπαπέτρου που ήταν στο… γήπεδο της αστειότητας που λέγεται «εξυγίανση».