Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι κατώτεροι των περιστάσεων

Είναι κατώτεροι των περιστάσεων
Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017 - 17:15

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αν έκαναν ό,τι θέλουν η FIFA και η UEFA, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την επιστολή τους για την τοποθέτηση διοικούσας με ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2016, θα ήταν και κοινής αποδοχής. Δεν θα υπήρχαν δυο μέτρα και δυο σταθμά, τόσο στις επιλογές όσο και στις τιμωρίες των διαιτητών, ούτε θα ενεργούσαν με ρεβανσισμό. Ομως, δεν πείθουν κανέναν ότι κάνουν… εξομάλυνση, ούτε φυσικά αποτελεί έκπληξη ότι αποφεύγουν τους δημοσιογράφους. Δεν είναι μόνο που τόσο η ΠΔΕ/ΕΠΟ όσο και η ΚΕΔ, όλο αυτό το διάστημα, δεν έδωσαν κάποια συνέντευξη Τύπου για να ενημερώσουν και να απαντήσουν στις ερωτήσεις, οι παράγοντές τους αποφεύγουν ακόμη και την ελάχιστη παρουσία δημοσιογράφων.

Κάθε χρόνο στα χειμερινά σεμινάρια των διαιτητών, όπου γίνεται η τελετή της παράδοσης των σημάτων της FIFA στους διεθνείς, οι εκλεγμένες διοικήσεις της ΕΠΟ επέτρεπαν την παρουσία δημοσιογράφων. Ομως, χθες οι δοτοί της διοικούσας και η παράνομη ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη αιφνιδίασε, αποκλείοντας τους δημοσιογράφους από τη σημερινή τελετή, η οποία θα λάβει χώρα στην αρχή του διήμερου σεμιναρίου, όμως χωρίς κάποιος, ούτε η ΠΔΕ/ΕΠΟ (ο πρόεδρός της, Ιωάννης Δρόσος, θα κάνει την παράδοση των σημάτων της FIFA στους διεθνείς), ούτε η ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη να αναλαμβάνει την ευθύνη. Το μέιλ που εστάλη δεν έχει υπογραφή ούτε της μιας ούτε της άλλης πλευράς.

Αναλυτικά η… ενημέρωση για το μπλακάουτ στους δημοσιογράφους: «Την Τρίτη 14/02/2017 (σ.σ. σήμερα) θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης των σημάτων στους διεθνείς, άνδρες και γυναίκες, διαιτητές και βοηθούς διαιτητές (FIFA) για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του σεμιναρίου διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας που διοργανώνει η ΚΕΔ/ΕΠΟ και θα είναι κλειστή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ».

Ποιος παρατηρητής άλλαξε την έκθεσή του για να τιμωρηθεί διαιτητής για πέναλτι που ήταν; Μήπως αυτό έχει σχέση με το γεγονός ότι ο παρατηρητής έλειψε για λίγο από τους ορισμούς, όμως μετά επανήλθε για να συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του (Τετάρτη-Κυριακή); Ολα αυτά τα θέλει η FIFA; Τι θα πει αν το μάθει;

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 14/02/2017)

Διαβάστε επίσης

Μάνταλος με «μητρώο» κατά του Θρύλου…

Μάνταλος με «μητρώο» κατά του Θρύλου…

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον κουμπάρο του Παπασταμάτη, ο οποίος ορίστηκε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, κάτι που είχε διαρρεύσει ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί εδώ και μέρες.

Η απόλυτη ξεφτίλα του Παπαπέτρου!

Η απόλυτη ξεφτίλα του Παπαπέτρου!

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον διαιτητή Παπαπέτρου, ο οποίος έχει δημιουργήσει ρεκόρ, καθώς δεν έχει καταλογίσει συνολικά 11 πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού!