Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επόμενο… βήμα η διαγραφή Μάνταλου

Επόμενο… βήμα η διαγραφή Μάνταλου
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 - 19:29

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η Superleague έδειξε τον… δρόμο, αποβάλλοντας τον παρατηρητή αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0 ο οποίος βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών μαζί με δύο παράγοντες της γηπεδούχου, τα οποία είχαν κλειδωθεί. Ο κ. Πατμανίδης ήταν ο πρώτος που όφειλε να εφαρμόσει τον ΚΑΠ, ο οποίος απαγορεύει (και τιμωρεί) την είσοδο παραγόντων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της διοργανώτριας: «Η Superleague, σε συνέχεια άμεσης και επισταμένης έρευνας, διαπίστωσε ότι ο παρατηρητής του αγώνα ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 19ης Φεβρουαρίου 2017, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Superleague, κ. Νίκος Πατμανίδης, εκτέλεσε πλημμελώς τα καθήκοντά του. Ως εκ τούτου, η Superleague βρίσκεται στη δυσάρεστη, αλλά επιβεβλημένη θέση, για την προστασία του κύρους του Πρωταθλήματος, των ΠΑΕ-Μελών της και του θεσμού των Παρατηρητών, να θέσει τον κ. Πατμανίδη άμεσα σε διαθεσιμότητα».

Πλέον η παράνομη ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη δεν μπορεί να κρυφτεί. Επόμενο βήμα πρέπει να είναι και η διαγραφή του ρέφερι, διότι υπέπεσε σε ασύλληπτο πειθαρχικό (και όχι μόνο) παράπτωμα, λαμβανομένων υπόψη των καταγγελιών του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη, και του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, Κούλη Δουρέκα, με τον δεύτερο να τονίζει ότι οι Δημητριάδης, Γιαννίσης ήταν κλειδωμένοι για 20’.

Είναι ξεκάθαρο ότι στα αποδυτήρια των διαιτητών δεν μπαίνει κανείς χωρίς την άδεια του ρέφερι. Ακόμη και αν ο Μάνταλος έκανε μπάνιο, όπως διαδίδουν στα… κορακίστικα τα «παπαγαλάκια», έπρεπε να βγει και να τους διώξει αμέσως! Δηλαδή αυτά τα 20’ ο διεθνής ρέφερι σε άλλα αποδυτήρια βρισκόταν;

Γιατί σε όλα τα γήπεδα, όλοι παίρνουν την άδεια των διαιτητών για να μπουν στα αποδυτήρια (άσχετα αν ο ΚΑΠ δεν το επιτρέπει) και με την περίπτωση Μάνταλου να ισχύει κάτι άλλο;

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Τα έθεσαν και οι παράγοντες του Ολυμπιακού, όμως δεν βλέπουμε οι αρμόδιοι της ΠΔΕ/ΕΠΟ αλλά και της ΚΕΔ να ασχολούνται. «Ποιος ξέρει πόσες φορές μπήκαν αυτοί εκεί μέσα σήμερα (σ.σ. την Κυριακή);», όπως αναρωτήθηκε ο Σάββας Θεοδωρίδης, δεδομένου ότι από την ΑΕΚ είχαν φροντίσει να κάνουν και έργα, σε γήπεδο του δημοσίου, για να μην μπορεί να πλησιάσει κανείς άλλος, αλλά και να μην υπάρχει ορατότητα, όπως καταγγέλθηκε. Γιατί ο Μάνταλος δεν απέβαλε αμέσως, δηλαδή στην ανάπαυλα, τον Σάββα Θεοδωρίδη και αυτό έγινε στην έξοδο για το δεύτερο ημίχρονο; Ποιος θα απαντήσει;

Διαβάστε επίσης

Προκαλούν συνέχεια οι παράνομοι της ΚΕΔ

Προκαλούν συνέχεια οι παράνομοι της ΚΕΔ

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τις επιλογές των Τριτσώνη και Κουκουλάκη, οι οποίοι συνεχίζουν να προκαλούν, ορίζοντας τον Γιώργο Κομίνη ως διαιτητή στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο για την 22η αγωνιστική της Superleague.

Μάνταλος με «μητρώο» κατά του Θρύλου…

Μάνταλος με «μητρώο» κατά του Θρύλου…

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον κουμπάρο του Παπασταμάτη, ο οποίος ορίστηκε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, κάτι που είχε διαρρεύσει ότι είναι πολύ πιθανό να συμβεί εδώ και μέρες.