Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τραβάνε το σχοινί και στο Κύπελλο

Τραβάνε το σχοινί και στο Κύπελλο
Παρασκευή, 7 Απριλίου 2017 - 18:36

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα λάθη των διαιτητών διαδέχονται το ένα το άλλο, όμως πέρα… βρέχει για τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ επιμένει σε αποτυχημένες συνταγές και τίποτα δεν φαίνεται ότι θα αλλάξει στους ορισμούς του Κυπέλλου, ειδικότερα ενόψει του αγώνα της Μεγάλης Πέμπτης, Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Οι χθεσινοί ορισμοί, για την 28η αγωνιστική της Λίγκας, δείχνουν ότι από τα χειρότερα, υπάρχουν τα πολύ χειρότερα. Χθες η ΚΕΔ δεν όρισε κανέναν διεθνή, προκειμένου να έχει επιλογές για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου που θα γίνουν με επιπρόσθετους ρέφερι, όπου το άλλο ματς είναι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ. Αρα, όλα δείχνουν ότι θα τραβήξουν το σχοινί και στο Κύπελλο, όπου το… συνεργείο ετοιμάζεται για νέα αγωνιστικά μπλόκα, καθώς δεν ξεχνάμε τους προηγούμενους αγώνες πρωταθλήματος και Κυπέλλου.

Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης κατάφεραν να… ξεφτιλίσουν τη λέξη «εξυγίανση», αφού ο Αρετόπουλος (Τρικάλων) αδίκησε τον Ολυμπιακό και στο εντός με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον πρώτο προημιτελικό με τον Ατρόμητο, με τον Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου) γελούσε ο κόσμος στα παιχνίδια με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, ένα… μάτσο χάλια ήταν ο Κύζας (Δράμας) στα παιχνίδια με τον Αστέρα στην Τρίπολη και με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ο Κομίνης (Θεσπρωτίας) στη Λεωφόρο και εντός με Ξάνθη και ο Παπαπέτρου (Αθήνας) που ούτε έδινε ούτε δίνει πέναλτι-μαρς υπέρ του Ολυμπιακού, όπως συνέβη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Γιάννινα ή στον εντός έδρας προημιτελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Κι όμως, κανένας από αυτούς δεν τιμωρήθηκε!

Eπίσης:
Αφού ο Καλογερόπουλος (Αθηνών) εξακολουθεί να σφυρίζει και δεν τον έβγαλαν εκτός πίνακα για τα λάθη που έκανε στο περσινό ματς με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, όπως και φέτος τον Μάνταλο (Καβάλας) που επίσης έκανε αρκετά λάθη υπέρ της ΑΕΚ, αυτά δεν επιτρέπουν σε κανέναν να αισιοδοξεί.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 07/04/2017)

Διαβάστε επίσης