Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εκαναν κλειστό κλαμπ τη διαιτησία!

Εκαναν κλειστό κλαμπ τη διαιτησία!
Σάββατο, 20 Μαΐου 2017 - 17:00

Ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν στην ελληνική διαιτησία υπό την ηγεσία της παράνομης ΚΕΔ των Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Χωρίς λογική, χωρίς ισονομία, το δίδυμο ισοπέδωσε τα πάντα. Θεωρούν ότι η διαιτησία είναι… τσιφλίκι τους και κάνουν ό,τι θέλουν, ενώ τα εξόφθαλμα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο; Οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έχουν καταλάβει σε ποιο σημείο έχουν καταντήσει την ελληνική διαιτησία, καθώς… κατάφεραν να κάψουν όλους τους διαιτητές;

Τι θα πει δεν έχουν εμπιστοσύνη στον τάδε ή στον δείνα διαιτητή; Στην ΚΕΔ είναι δικαστές ή μέντιουμ; Αν έχουν στοιχεία για κάποιον διαιτητή ή βοηθό, γιατί δεν τα στέλνουν στη δικαιοσύνη; Με… αερολογίες βάφονται αυγά;

Με όλα αυτά κατάφεραν και έκαναν κλειστό κλαμπ τη διαιτησία. Δεν είναι τυχαίο ότι στα τελευταία παιχνίδια (τους ημιτελικούς και τον τελικό Κυπέλλου και των τριών αγωνιστικών των πλέι οφ, συνολικά 11) όρισαν να σφυρίξουν συνολικά εννέα διαιτητές, ενώ αν επεκταθούμε στο ποιοι μπήκαν επιπρόσθετοι (στο Κύπελλο) ή τέταρτοι (σε πλέι οφ και Κύπελλο), οι ορισθέντες ανέρχονται συνολικά στους 13! Δηλαδή οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης δεν χρησιμοποίησαν ούτε τους μισούς, καθώς ο πίνακας απαρτίζεται από 32 άτομα. Και να σκεφτεί κανείς ότι το καλοκαίρι αύξησαν τον αριθμό των ρέφερι, επαναφέροντας όσους δεν αξιολογήθηκαν το καλοκαίρι!

Οι εννέα ρέφερι που σφύριξαν τα τελευταία 11 ματς είναι οι: Σιδηρόπουλος, Παπαπέτρου, Κομίνης, Κύζας, Στυλιαράς, Καλογερόπουλος, Θάνος, Βάτσιος και ο Τζήλος από τη Football League. Αυτοί χρησιμοποιήθηκαν και ως τέταρτοι ή επιπρόσθετοι, ενώ στους τελευταίους ρόλους μπήκαν και οι Ευαγγέλου, Αρετόπουλος, Καραντώνης και Σκουλάς (Football League).

Αξιο αναφοράς ότι τους περισσότερους ορισμούς, συνολικά πέντε, σε όλους τους προαναφερόμενους ρόλους έχει ο Καλογερόπουλος. Σφύριξε ένα παιχνίδι και στα υπόλοιπα μπήκε επιπρόσθετος ή τέταρτος.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 20/05/2017)

Διαβάστε επίσης

Μέγα θράσος από τον ΠΑΟΚ!

Μέγα θράσος από τον ΠΑΟΚ!

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι ο Σαββίδης και ο ΠΑΟΚ, που στελεχώνεται και από πρώην διαιτητές (Μίχελ, Τεβεκέλης), πρέπει να μάθουν τους κανονισμούς.