Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Απαιτούν να μη βγουν νέοι πίνακες διαιτητών

Απαιτούν να μη βγουν νέοι πίνακες διαιτητών
Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017 - 21:20

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ουδεμία εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον στους Τριτσώνη, Κουκουλάκη, τα μέλη της παράνομης ΚΕΔ, και όσο γρηγορότερα το αντιληφθούν και παραιτηθούν, τόσο το καλύτερο για αυτούς. Η διαιτησία, με τις φήμες να οργιάζουν ότι βιάζονται να βγάλουν πίνακες και μάλιστα στην ποδοσφαιρική πιάτσα κυκλοφορεί ότι τους έχουν ήδη έτοιμους (σ.σ. εδώ είμαστε για τυχόν διαψεύσεις), θα βρεθεί στο… κάδρο των σημερινών συναντήσεων του κλιμακίου της FIFA με προέδρους ενώσεων. Συγκεκριμένα έχουν κληθεί ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας, Τάκης Καρράς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθήνας, Παναγιώτης Δημητρίου, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Γιώργος Ανατολάκης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Εβρου, Χρήστος Καραβασίλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, Τάκης Παππάς, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλης Τσιχριτζής, και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πέραν από τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών της ΕΠΟ, τη διερεύνηση της πιθανότητας να εξευρεθεί λύση προέδρου κοινής αποδοχής, θα τεθούν και επιμέρους θέματα. Ενα από αυτά θα είναι και η διαιτησία. Η απαίτηση αρκετών προέδρων ενώσεων από τους προαναφερόμενους θα είναι να μη βγουν νέοι πίνακες διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών. Θα επικαλεστούν πως ευθύνη γι’ αυτούς θα πρέπει να έχει η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ και παράλληλα ότι δεν προκύπτει ότι οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης έχουν τέτοια αρμοδιότητα. Αλλωστε, η ΚΕΔ με ευθύνη του Κουτσοκούμνη έχει στελεχωθεί με τρόπο που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό, βάσει του οποίου το δίδυμο της ΚΕΔ δεν έχει τα προσόντα, όμως το σημαντικό είναι ότι θα καταγγελθούν όχι μόνο τα πολλά διαιτητικά λάθη στη διάρκεια της διαιτησίας, αλλά και ταυτόχρονα τις «μαύρες λίστες» διαιτητών, βοηθών και παρατηρητών με… άρωμα συγκεκριμένων ΠΑΕ.

Διαβάστε επίσης

Φόβος και τρόμος για τις εξετάσεις

Φόβος και τρόμος για τις εξετάσεις

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι τέθηκε θέμα ώστε οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης να μην είναι αυτοί που θα ελέγξουν τις γραπτές επιδόσεις των διαιτητών.

Ο χειρότερος παράγοντας

Ο χειρότερος παράγοντας

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κάθε φορά που κάνει δηλώσεις, πάει από το κακό στο χειρότερο.