Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Γ.Σ. βάζει φρένο στους νέους πίνακες

Η Γ.Σ. βάζει φρένο στους νέους πίνακες
Σάββατο, 10 Ιουνίου 2017 - 19:01

Τριτσώνης και Κουκουλάκης έχουν δικαίωμα να κάνουν σχέδια για το μέλλον. Αυτό δεν απαγορεύεται. Oμως, τα σχέδια που έχουν σχέση με την επόμενη μέρα της διαιτησίας θα υποχρεωθούν να τα κρατήσουν για τους εαυτούς τους, επειδή πλέον δεν είναι ανεξέλεγκτοι.

Στη διαιτητική πιάτσα κυκλοφορεί ότι το παράνομο δίδυμο της ΚΕΔ έχει έτοιμους τους νέους πίνακες, κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες καταγγέλθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λακωνίας Τάκη Καρρά στο κλιμάκιο της FIFA. Oμως, επειδή όλοι γνωρίζουν τι είδους πίνακες θα βγάλουν οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης, στη Γ.Σ. της ΕΠΟ θα μπει τέλος στα… κόλπα της δήθεν εξυγίανσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επειδή η ομοσπονδία οδεύει σε εκλογές, θα τεθεί θέμα στη Γ.Σ. της ΕΠΟ (30/06) να μη βγουν νέοι πίνακες διαιτητών, κάτι που πρέπει να αποτελέσει έργο της ΚΕΔ που θα ορίσει η εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ. Αλλωστε, δεν προκύπτει από πουθενά η τωρινή ΚΕΔ να έχει τέτοιου είδους αρμοδιότητα.

Η αίσθηση που αποκόμισαν οι πρόεδροι των ενώσεων στην κουβέντα που έκαναν με το κλιμάκιο της FIFA (Λάκοβιτς, Βασάλο, Ακχακάλτσι και Ρηγόπουλος) είναι ότι γνωρίζουν άριστα το… μπάχαλο της εξυγίανσης. Παράλληλα άκουσαν και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκο Τζώρτζογλου να αναφέρεται και στις παραβιάσεις των κανονισμών και στα τερατώδη διαιτητικά λάθη, όπως επίσης και στις ευθύνες του Κουτσοκούμνη αλλά και στις κυβερνητικές παρεμβάσεις. Οι ξένοι απεσταλμένοι γνώριζαν δεν τηρείται ούτε η Συνθήκη Διαιτησίας της UEFA.

Οπως επεσήμαναν, δεν θα γίνουν δομικές αλλαγές στη διαιτησία και παράλληλα με την επιτήρηση-παρακολούθηση της νέας διοίκησης για έναν χρόνο θα γίνεται το ίδιο και στη διαιτησία. Αρα, όλα δείχνουν ότι κλείνει ένα απαράδεκτο κεφάλαιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. «Η UEFA θα είναι δίπλα στη διαιτησία», ειπώθηκε χαρακτηριστικά.

(Το κείμενο δημοσιεύθηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 10/06/2017)

Διαβάστε επίσης

Φόβος και τρόμος για τις εξετάσεις

Φόβος και τρόμος για τις εξετάσεις

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι τέθηκε θέμα ώστε οι Τριτσώνης, Κουκουλάκης να μην είναι αυτοί που θα ελέγξουν τις γραπτές επιδόσεις των διαιτητών.

Μετεξεταστέα η εκπαίδευση

Μετεξεταστέα η εκπαίδευση

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει ότι ο Βασάρας, εφόσον επεκταθεί η συνεργασία του με την ΕΠΟ, θα διδάξει στο παραπέντε τους νέους κανονισμούς.