Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Περέιρα τα ξέρει, όμως κάνει τα αντίθετα!

Ο Περέιρα τα ξέρει, όμως κάνει τα αντίθετα!
Σάββατο, 16 Σεπτεμβρίου 2017 - 16:50

Αρχικά ο Περέιρα, κατά τα… φαινόμενα αρχιδιαιτητής, είχε διαβεβαιώσει ότι δεν διαχωρίζει τους διαιτητές σε Βορρά και Νότο. Ομως, στη στελέχωση των πινάκων, δεν κατάλαβε ότι ήρθε στην Ελλάδα λόγω της αποτυχίας των Τριτσώνη, Κουκουλάκη, βγάζοντας πίνακες που θα έβγαζαν οι τελευταίοι και κόβοντας διαιτητές βοηθούς και παρατηρητές που δεν όριζε το δίδυμο, οι οποίοι κατά σύμπτωση είχαν στοχοποιηθεί από συγκεκριμένες ΠΑΕ, παράλληλα με την προπαγάνδα τους.

Παράλληλα ο Πορτογάλος είχε διαβεβαιώσει ότι θα λάβει υπόψη του τις επιδόσεις τους αγωνιστικά τεστ. Ομως, έμειναν εκτός διαιτητές που τα πέρασαν και συμπεριλήφθηκαν οι Γκράνας (Θράκης), Θάνος (Γρεβενών), οι οποίοι δεν μπορούν να βγάλουν το yo yo. Ο μεν πρώτος έχασε και τη δεύτερη ευκαιρία, άρα μένει οριστικά εκτός, ο δεύτερος έχει μια ευκαιρία ακόμη. Λες και τους παρακαλάνε να γίνουν διαιτητές.

Να μην ξεχάσουμε και τα σκάνδαλα στα αγωνιστικά τεστ, που κόπηκαν ο Γιάχος και ο Λαμπρόπουλος, ενώ καταγγέλθηκε ότι έπρεπε να συμβεί το ίδιο και με τους Καλογερόπουλο, Στυλιαρά, καταγγελία που δεν έχει απαντηθεί από τους αρμοδίους.

Χθες… ο Περέιρα επανήλθε με νέα δήλωσή του και εμμέσως πλην σαφώς παραδέχθηκε ότι οι πίνακες που έβγαλε είναι για τα… μπάζα. Αφού έκανε «διεξοδική ανάλυση» της ελληνικής διαιτησίας, δεσμεύεται ότι «θα ανακοινώσουμε σύντομα σημαντικά μέτρα για θέματα που θεωρούμε σημαντικά και ωφέλιμα για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα. Θέματα όπως, μεταξύ άλλων, η ανακάλυψη και ανάδειξη διαιτητών, προγράμματα διατήρησης και ανάπτυξης ικανοτήτων ταλέντων των διαιτητών, ακόμη και αλλαγές ή προσαρμογές στην οργάνωση της διαιτησίας. Αλλο ένα θέμα, το ίδιο σημαντικό με τα προηγούμενα, είναι η αξιολόγηση των διαιτητών, οι προαγωγές και οι υποβιβασμοί τους, διαδικασία η οποία θα είναι ένα από τα σημαντικότερα καθήκοντά μας».

(Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον «ΓΑΥΡΟ» στις 16/09/2017)

Διαβάστε επίσης

Κορυφαίος στα φάλτσα!

Κορυφαίος στα φάλτσα!

Ο Βάιος Μπαλάφας γράφει για τον ακατάλληλο Σιδηρόπουλο, ο οποίος τελικά ορίστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.