Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μόνο ο τίτλος θα μείνει!

Μόνο ο τίτλος θα μείνει!
Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2018 - 23:31
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την ΕΠΟ, όπως την γνωρίζουμε και η ...μνημονιακή κατάσταση αποτελεί ευθύνη της διοίκησης Γραμμένου. Η FIFA δεν της έχει καμία εμπιστοσύνη και πώς να συμβεί αυτό, αφού η ομοσπονδία βρίσκεται στη δίνη του εμφυλίου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μόνο η ταμπέλα που θα γράφει «διοίκηση» θα μείνει ουσιαστικά στους παροικούντες το Πάρκο Γουδί, αφού η FIFA αποφάσισε ο υπερσύμβουλος να τρέχει όλα τα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου και η ΕΠΟ απλά θα επικυρώνει. Σύμφωνα με πληροφορίες στο Πάρκο Γουδί αναμένουν την επιστολή της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, η οποία θα καταγράφει αναλυτικά τις αρμοδιότητες του υπερσυμβούλου, ο οποίος θα εγκατασταθεί για έναν χρόνο στην Αθήνα και, σύμφωνα με ρεπορτάζ που δεν διαψεύστηκε, η ετήσια αμοιβή του θα είναι 280.000 ευρώ συνολικά, χρήματα που θα καταβάλει η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Απόδειξη πόσο κακή γνώμη έχει η FIFA για την κατάσταση στην ΕΠΟ είναι θα στείλει κι άλλες ομάδες εργασίας στο Πάρκο Γουδί. Η... αποθέωση είναι ότι περιμένουν μέχρι και σύμβουλο για να τους δείξει πως πρέπει να λειτουργούν οι υπηρεσίες της ομοσπονδίας, άρα ένας ακόμη λόγος που ο Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες θεωρείται αποτυχημένος, χωρίς να φυσικά να έχει την ευαισθησία να παραιτηθεί!

Το κακό για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ότι η FIFA δεν υπερβάλει, αν και υπάρχουν πιθανότητες να την πατήσει για δεύτερη φορά, καθώς και πέρσι άλλα προανήγγειλαν, άλλα έγιναν. Ακόμη και ο Γραμμένος στη διάρκεια της θητείας του είχε παραδεχθεί, έστω και εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπήρχε πρόβλημα. Στη Συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο τέλος Νοεμβρίου ανέφερε ότι ενημερώνονταν, δηλαδή τρεις και πλέον μήνες μετά την εκλογή του, ενώ στις αρχές Απριλίου δήλωσε ότι δεν πρόλαβε να τα κάνει όλα!

Διαβάστε επίσης