Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βασιλειάδης, η «κουρτίνα» και τα ανέκδοτα του Πάρκου

Ο Βασιλειάδης, η «κουρτίνα» και τα ανέκδοτα του Πάρκου
Τρίτη, 17 Ιουλίου 2018 - 18:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Είναι αδύνατον να περάσουν απαρατήρητες κάποιες δηλώσεις του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια, ο οποίος παρακολουθεί από πολύ κοντά το... σίριαλ με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Βασιλειάδη που δέχθηκε μεν πρωτάθλημα 14 ομάδων για την σεζόν 2019-20, όμως ζητεί την παράλογη δέσμευση για 12 ομάδες την σεζόν 2020-21.

«Αξιόλογο παιδί ο Βασιλειάδης, αλλά δεν αποφασίζει αυτός!», δήλωσε γνωστός ποινικολόγος σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης στο τέλος της περασμένης εβδομάδας, προσθέτοντας πως για τις αλλαγές που συζητούνται ο Υφυπουργός παραδέχθηκε ενώπιον του πως «δυστυχώς δεν αποφασίζω μόνος μου. Αποφασίζει η κυβέρνηση. Αυτό μπορεί να το λύσει μόνο ο Πρωθυπουργός».

Ουσιαστικά ο Αλέξης Κούγιας... τράβηξε την «κουρτίνα» και μας λέει ότι «αυτά γίνονται». Μας ενημερώνει πως για όσα διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την κατάσταση να δείχνει... χάλια, υπεύθυνη είναι η Κυβέρνηση. Ο Βασιλειάδης πιέζει όσο δεν παίρνει για την αμφιλεγόμενη μείωση των ομάδων και κατά σύμπτωση πρωτάθλημα 12 ομάδων θέλει και η NOVA.

Όμως, η διοργανώτρια είναι διατεθειμένη να στραφεί και σε άλλες λύσεις, όπως ήδη διέρρευσε, προκειμένου να βρεθεί λύση για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες, εφόσον η Κυβέρνηση δείχνει ότι δεν θέλει να εξυπηρετήσει το ποδόσφαιρο, αλλιώς θα δεχόταν την απόφαση της Λίγκας, παρά δίνει την εντύπωση πως ενδιαφέρεται για άλλους... σκοπούς, χωρίς να θεωρεί ισότιμο συνομιλητή της το ποδόσφαιρο.

Μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, αν και η Κυβέρνηση παρεμβαίνει απροκάλυπτα στο αυτοδιοίκητο, η ομοσπονδία μόνο που δεν χειροκροτεί. Και παράλληλα ...λένε και ανέκδοτα, πως θα ...παρέμβει, η ΕΠΟ που δεν τολμά να κάνει συμβούλιο επειδή υπάρχει κίνδυνος να τσακωθούν μεταξύ τους, για να λύσει το πρόβλημα πόσες ομάδες και πως θα υποβιβαστούν, καθώς η Football League δεν δέχεται να μην ανέβει απευθείας καμία ομάδα! Συμπέρασμα: Στην ομοσπονδία δεν έχουν καταλάβει πως η ουσία είναι αλλού.

Διαβάστε επίσης

493 λέξεις για... μια από τα ίδια!

493 λέξεις για... μια από τα ίδια!

Ο Βασιλειάδης έκανε διάλογο με την Superleague, όμως εξακολουθεί να θέλει τα δικά του, αν και η Λίγκα ικανοποίησε μεγάλο μέρος των απαιτήσεών του. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Μια τρύπα στο νερό!

Μια τρύπα στο νερό!

Τι θα αλλάξει σε πρωτάθλημα 12 ή 14 ομάδων αν η διαιτησία δεν είναι 50%-50% και δεν υπάρχει ισονομία; Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Θα... φαγωθούν κι άλλοι διαιτητές

Θα... φαγωθούν κι άλλοι διαιτητές

Εφιαλτικό σενάριο για πίνακες δυο ταχυτήτων, καθώς κάποιοι θα παίζουν συχνά και άλλοι ελάχιστα έως καθόλου. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.