Ντουντούκα
Μπήκαμε στην εβδομάδα που κρίνει πολλά...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μια τρύπα στο νερό!

Μια τρύπα στο νερό!
Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018 - 22:19
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ένα ακόμη χαμένο καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι αρμόδιοι, στην περίπτωσή μας ο Υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και η ανύπαρκτη διοίκηση Γραμμένου στην ΕΠΟ, θέλουν να το σώσουν, όμως κοιτάνε μόνο ένα δέντρο, όχι το δάσος. Με την πολιτική τους μόνο το ποδόσφαιρο δεν φτιάχνουν, καθώς η κουβέντα για τη βελτίωσή του επικεντρώθηκε αποκλειστικά στην αναδιάρθρωση, ενώ άλλα είναι τα πραγματικά προβλήματα.

Τόσο ο Υφυπουργός, όσο και η διοίκηση Γραμμένου που τον ανέχονται και απλά παρατηρούν την προσπάθειά του να επιβάλει τους όρους της Κυβέρνησης, όρους που δεν έχει αποφασίσει ο ίδιος αλλά αποτελεί κοινό μυστικό εμπνεύστηκαν υψηλότερα κλιμάκια. Με την αναδιάρθρωση δείχνουν ότι επιχειρούν να φτιάξουν τη βιτρίνα σε ένα «μαγαζί» με προβληματικό προϊόν, χώρια που ποτέ το κράτος δεν βοήθησε το ποδόσφαιρο, παρά η εκάστοτε κυβέρνηση προσδοκά σε πολιτικά οφέλη.

Ανέλαβε ο Βασιλειάδης κάποια πρωτοβουλία ώστε το κράτος να ελέγχει τα οικονομικά των ΠΑΕ που είναι και... πεδίο της αρμοδιότητάς του; Η μήπως ακούμε Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και ...κλαίμε; Από τα γέλια...

Τι θα αλλάξει σε πρωτάθλημα 12 ομάδων, όταν η διαιτησία είναι απαράδεκτη και δεν υπάρχει 50%-50%, όταν δεν υπάρχει ισονομία και η αθλητική δικαιοσύνη είναι εξίσου προβληματική και βγαίνουν ανεξήγητες πειθαρχικές αποφάσεις; Την ίδια στιγμή να την γλιτώνουν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ επειδή οι εκθέσεις της αστυνομία -κατά σύμπτωση- και οι εκθέσεις των παρατηρητών αποτελούν «μαγική εικόνα»;

Που είναι τα μέτρα για τη βελτίωση των «κρατικών» γηπέδων, ώστε να προσελκύσουν τους φιλάθλους; Είχαμε κάποια πρωτοβουλία για να μην ξαναδούμε να γίνονται ...χωράφια τα περισσότερα γήπεδα με την πρώτη σταγόνα βροχής;

Διαβάστε επίσης

Δεν... σπέρνει, μόνο θερίζει

Δεν... σπέρνει, μόνο θερίζει

Η μόνη προσφορά του Περέιρα στη διαιτησία είναι οι καρατομήσεις διαιτητών, αφού δεν υπήρχε 50-50, ούτε πρόκειται. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Χάθηκε η λογική στο Πάρκο Γουδή!

Χάθηκε η λογική στο Πάρκο Γουδή!

Αποκάλυψη του gavros.gr… Αντί ο αποτυχημένος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, να παραιτηθεί, ανέλαβε να ενημερώσει τον Φούσεκ.

493 λέξεις για... μια από τα ίδια!

493 λέξεις για... μια από τα ίδια!

Ο Βασιλειάδης έκανε διάλογο με την Superleague, όμως εξακολουθεί να θέλει τα δικά του, αν και η Λίγκα ικανοποίησε μεγάλο μέρος των απαιτήσεών του. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.