Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρώτος στα σπριντ, «τελευταίος» στους ορισμούς

Πρώτος στα σπριντ, «τελευταίος» στους ορισμούς
Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2018 - 21:43
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ο Πολωνός Σιμόν Μαρτσίνιακ θα σφυρίξει στις 15 Αυγούστου στο Ταλίν της Εσθονίας τον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης και την κάτοχο του Europa League Ατλέτικο Μαδρίτης. Και τι μας νοιάζει εμάς; Ο Μαρτσίνιακ ανέβηκε στην ελίτ κατηγορία της Ευρώπης μαζί με τον Σιδηρόπουλο. Για να καταλάβετε πόσο ο κορυφαίος πίσω έμεινε στην Ευρώπη αξίζει να αναφέρουμε ότι κάθε άνοιξη σφυρίζει μόνο ένα ματς!

Όλα αυτά παρότι ο Σιδηρόπουλος διαπρέπει στα αγωνιστικά τεστ. Για παράδειγμα στο σεμινάριο των ελίτ διαιτητών, που έγινε στην Ελβετία αρχές Αυγούστου, ο διεθνής ρέφερι κατέλαβε την πρώτη θέση στα σπριντ. Παρόλα αυτά στους ορισμούς δεν καταφέρνει να φτάσει τις... σειρές του, δηλαδή αυτούς που ανέβηκαν μαζί στην κορυφαία κατηγορία της Ευρώπης. Αυτοί είναι οι Χάτεγκαν (Ρουμάνος), Τουρπέν (Γάλλος), Μαρτσίνιακ (Πολωνός) και Καράσεφ (Ρώσος). Χώρια την... ήττα να οριστεί ο Μπορμπαλάν, δηλαδή ένας ξένος διαιτητής που συνταξιοδοτήθηκε, στον τελικό Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0.

Πάντως, κρίμα για την ελληνική διαιτησία. Όμως, από τη στιγμή που ο Σιδηρόπουλος δεν πάει καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα πώς να πάει καλά στην Ευρώπη;

Διαβάστε επίσης

Μεγάλη ζημιά στον Περέιρα

Μεγάλη ζημιά στον Περέιρα

Προβληματισμός και στην FIFA για τον Πορτογάλο που ανέχεται διάφορα σενάρια για το... περιβάλλον του και παραμένει «εξαφανισμένος».

Χάθηκε η λογική στο Πάρκο Γουδή!

Χάθηκε η λογική στο Πάρκο Γουδή!

Αποκάλυψη του gavros.gr… Αντί ο αποτυχημένος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ, Αλέξης Δέδες, να παραιτηθεί, ανέλαβε να ενημερώσει τον Φούσεκ.