Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ληγμένη» συνταγή η αναδιάρθρωση!

«Ληγμένη» συνταγή η αναδιάρθρωση!
Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 - 14:45
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μεταξύ των σεναρίων που κυκλοφόρησαν, το επικρατέστερο που δεν φαίνεται να απέχει από την πραγματικότητα, αν και ο ίδιος δημόσια δεν αναφέρθηκε ποτέ, είναι ότι ο Βασιλειάδης εμπνεύστηκε τη μείωση των ομάδων της Superleague από 16 σε 14 τη σεζόν 2019-20 και από την Κύπρο, ή τουλάχιστον αυτό το παράδειγμα του έφεραν. Αυτό εξηγεί και ότι ο Υφυπουργός αρχικά επέμενε σε 12 ομάδες, όσες απαρτίζουν και την πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος της Μεγαλονήσου.

Όμως, εκ του αποτελέσματος στην καλύτερη περίπτωση το συγκεκριμένο... μοντέλο αποδεικνύεται «ληγμένο» ή στην χειρότερο ο Βασιλειάδης αποδεικνύεται οπισθοδρομικός. Τα νέα από την Κύπρο δεν είναι καλά για τον Υφυπουργό Αθλητισμού, θα λέγαμε ότι τον εκθέτουν, καθώς εκεί διαφαίνεται αύξηση των ομάδων που, όπως αναφέραμε, τώρα είναι 12.

Διαβάστε την ανακοίνωση που έβγαλε την περασμένη Δευτέρα η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου:

«Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί η Έκτακτη Γενική Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ.

Η Συνέλευση θα γίνει στις 17:00 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία και θα έχει ως θέμα αίτημα μελών της Γενικής Συνέλευσης για για τροποποιήσεις άρθρων του Καταστατικού που αφορούν τον αριθμό των ομάδων της Α' Κατηγορίας.

Τα ΜΜΕ θα μπορούν να πάρουν πλάνα και φωτογραφίες στο ξεκίνημα της Συνέλευσης στις 17:00».

Βέβαια, εκεί κανείς Υφυπουργός δεν τους είπε πόσες ομάδες θέλει να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα. Οι ίδιες θα αποφασίσουν με την ΚΟΠ να είναι «σημαιοφόρος» των εξελίξεων, ενώ στην Ελλάδα η ΕΠΟ ήταν κατώτερη των περιστάσεων και η Λίγκα δεν ρωτήθηκε ποτέ τι πρωτάθλημα θέλει, όπως φυσικά και οι ομάδες. Όλα αυτά για να βοηθηθούν σκανδαλωδώς οι επτά που δεν έβρισκαν τηλεοπτική στέγη με προεκλογικές παροχές.

Διαβάστε επίσης

Αμόλησαν... αετό στο σεμινάριο για τα λάθη υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Αμόλησαν... αετό στο σεμινάριο για τα λάθη υπέρ των ΑΕΚ, ΠΑΟΚ

Γιατί η ΚΕΔ, μέσω του Τριτσώνη, το μετέτρεψε σε άνοστη σούπα, καθώς έστειλε... περίπατο τα αγωνιστικά «χειρουργεία» της προηγούμενης σεζόν, κυρίως σε βάρος του Ολυμπιακού, άρα έρχονται τα ίδια και χειρότερα. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.