Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ως εδώ και μη παρέκει...

Ως εδώ και μη παρέκει...
Τρίτη, 4 Σεπτεμβρίου 2018 - 23:15
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αγανάκτησε ο κόσμος του Ολυμπιακού, βλέποντας και την χωρίς προσχήματα εύνοια στους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και παράλληλα την χωρίς προσχήματα διαιτησία 100-0 σε βάρος των «ερυθρολεύκων» και το έδειξε στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα με τις αποδοκιμασίες κατά των Φωτιάδη, Δημητριάδη, όπως και κατά της ΕΠΟ και της διαιτησίας γενικότερα. Ο Ολυμπιακός έχει ομάδα που διασύρει μέχρι και τους διαιτητές, όμως οι αρμόδιοι, εννοούμε η FIFA και η UEFA που έχουν την ευθύνη για το ελληνικό ποδόσφαιρο οφείλουν να σταματήσουν τον διασυρμό του.

Πως είναι δυνατόν ο βοηθός Δημητριάδης (Καστοριάς) να κόβει στο 10' τον Τσιμίκα, ενώ ο παίκτης ήταν τρία μέτρα πίσω; Η φάση δεν ήταν καθόλου οριακή για να υπάρχει κάποια δικαιολογία. Σε άλλο γήπεδο είχε πάει ο Δημητριάδης, ο οποίος είναι πολλά χρόνια στη Superleague, παρόλα αυτά έκανε ένα απαράδεκτο και παιδαριώδες λάθος; Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τον παραπέμπει ο Κάκος;, Για να γράφουμε όλα, ο Δημητριάδης έδωσε το πέναλτι στο χέρι του Τζημόπουλου.

Ο Φωτιάδης (Καστοριάς) είναι νέος στην κατηγορία και τον ανέβασαν σε ηλικία 38 ετών. Υποτίθεται ότι τον έβαλαν για ταλέντο στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-0. Το μεγάλο λάθος είναι ότι δεν έδωσε πέναλτι στο τράβηγμα της φανέλας του Μιράντα από τον Τζημόπουλου, παραλίγο ο παίκτης του ΠΑΣ να την πάρει σπίτι του! Επίσης, ο Φετφατζίδης δέχθηκε αρκετές κλωτσιές, όμως ο ρέφερι δεν έδινε φάουλ, ενώ ο Λίλα σταμάτησε επιθέσεις των Φορτούνη (28', 30') και μπάσιμο του Καμαρά (37') χωρίς να δει κίτρινη, όπως έδειξε στον Τσιμίκα στο 45+1' σε παρόμοια φάση με τις αυτές του Λίλα που ήταν στο 0-0.

Διαβάστε επίσης

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Τιμωρίες της πλάκας, για τα μάτια του κόσμου και για να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα σε βάρος του Ολυμπιακού. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Παγκόσμιο φαινόμενο ασυλίας!

Παγκόσμιο φαινόμενο ασυλίας!

«Αόρατοι» από τους ορισμούς οι... σωτήρες της διαιτησίας: Σε κανένα σεμινάριο δεν είπαν ποιος ξένος από την ΚΕΔ ορίζει σε ποια κατηγορία. Με βάση τον κανονισμό ο Περέιρα δεν μπορεί να τα κάνει όλα μόνος του.