Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Έφαγαν» συνολικά 84 άτομα για να κάνουν... ρεκόρ στα χάλια!

«Έφαγαν» συνολικά 84 άτομα για να κάνουν... ρεκόρ στα χάλια!
Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018 - 16:40
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αγωνιστική Περίοδος 2017-18: Είναι η πρώτη χρονιά του Περέιρα στην ΚΕΔ, ο οποίος είχε δηλώσει ότι θα κάνει πίνακες με βάση το ένστικτό του και σε συνεργασία με τους Τριτσώνη, Κουκουλάκη. Οι πίνακες βγήκαν στις 10 Αυγούστου 2017 και «φαγώθηκαν» 16 διαιτητές, 22 βοηθοί και 11 παρατηρητές. Για να μας πείσουν ότι κάνουν... εξυγίανση!

Αγωνιστική Περίοδος 2018-19: Οι πίνακες βγήκαν στις 22 Ιουνίου και ακολούθησαν τα σεμινάρια, όπως επίσης οι γραπτές εξετάσεις και τα αγωνιστικά τεστ που σύμφωνα με τον κανονισμό (και με ανακοίνωση του Περέιρα που ακολούθησε των πινάκων λόγω των αντιδράσεων των ΕΠΣ!) είναι κριτήριο για την αξιολόγησή τους! Επίσης, οι πίνακες βγήκαν πριν έρθει στην Ελλάδα ο Σουηδός Λίντμπεργκ που ο Περέιρα δεν περίμενε, αν και ήταν γνωστό ότι θα έρθει τρίτος ξένος αρχιδιαιτητής! Ετσι, καρατομήθηκαν δέκα διαιτητές, 20 βοηθοί και πέντε παρατηρητές.

Για να κάνουμε τον απολογισμό. Όταν ο Περέιρα ανέλαβε «καθάρισε» 49 άτομα και φέτος το καλοκαίρι άλλα 35. Δηλαδή, συνολικά 84 άτομα!

Αλλη μια απόδειξη της αποτυχίας του πειράματος με τον Περέιρα που ήθελαν να κάνουν... εξυγίανση! Παρά τις εκκαθαρίσεις η διαιτησία ξεκίνησε χειρότερα από πέρσι αλλά στο ίδιο ...στιλ. Με πιο προκλητικά λάθη υπέρ των ΑΕΚ (κυρίως) και ΠΑΟΚ και με προκλητικά λάθη σε βάρος του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Ζητείται «γέφυρα» ΚΕΔ-διαιτητών

Ζητείται «γέφυρα» ΚΕΔ-διαιτητών

Η υπεροψία των αρμοδίων (Περέιρα, Μαρίν κτλ) και οι ανασφαλείς ρέφερι επιδεινώνουν την κατάσταση που είναι χάλια. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Λίγη ντροπή δεν βλάπτει

Τιμωρίες της πλάκας, για τα μάτια του κόσμου και για να συνεχιστούν τα ίδια και χειρότερα σε βάρος του Ολυμπιακού. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Ως εδώ και μη παρέκει...

Ως εδώ και μη παρέκει...

Ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» αποδοκίμασε έντονα τους απίθανους Φωτιάδη και Δημητριάδη, επειδή δεν ανέχεται να αδικούν την ομάδα όπως πέρσι. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.