Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ορισμοί με... νταούλια και βιολιά!

Ορισμοί με... νταούλια και βιολιά!
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018 - 01:38
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Παίζουν ...νταούλια και βιολιά με τους ορισμούς! Λες και οι Περέιρα, Μαρίν βρίσκονται σε άλλον πλανήτη και δεν είδαν τον τεράστιο θόρυβο που γίνεται με τη διαιτησία, η οποία βρίσκεται στο κάδρο από τις δυο πρώτες αγωνιστικές. Απέτυχαν και δεν το ξέρουν...

Δυο φορές έπαιξε πέρσι ο Τζήλος (Λάρισας) τον Ολυμπιακό, έκανε λάθη και τις δυο, αξέχαστη είναι η διαιτησία του στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όμως παρόλα αυτά τον έβαλαν στο Κυριακάτικο ματς των «ερυθρολεύκων» με τον Αστέρα Τρίπολης. Μαζί έβαλαν και τον Γκάγκα (Λάρισας) που επίσης έκανε τρομερό λάθος στο εντός έδρας παιχνίδι της περασμένης περιόδου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, άσχετα αν οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 1-0, επίσης είχαν παράπονα και από τον Τζήλο.

Αντίθετα, ΑΕΚ (ειδικά η ΑΕΚ) και ΠΑΟΚ δεν... δικαιούνται να ομιλούν! Εκτός από Αθηναίος ο Ευαγγέλου, ο οποίος ορίστηκε ΑΕΚ-Πανιώνιος, με πέναλτι-φάντασμα διαμόρφωσε αποτέλεσμα στο παιχνίδι της με τον Αστέρα Τρίπολης (1-0) για την σεζόν 2017-18. Από την άλλη πλευρά, ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), ο οποίος έχει σφυρίξει στις 12/02/18 ΠΑΟΚ – Λάρισα 3-0, στις 16/12/17 Πλατανιάς – ΠΑΟΚ 0-1, στις 16/09/17 ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 1-0, άρα στην πρώτη χρονιά του ρέφερι στη Λίγκα, οι Θεσσαλονικείς έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Κοινός παρονομαστής για τους Τζήλο, Ευαγγέλου και Διαμαντόπουλο αποτελεί πως είναι φαβορί για να γίνουν διεθνείς. Ο Λαρισαίος θεωρητικά είναι, καθώς έχει μπει ήδη στη διαιτητική ομάδα του Σιδηρόπουλου στην Ευρώπη. Το ίδιο ισχύει και για τον Ευαγγέλου, ο οποίος είναι στην ομάδα του Παπαπέτρου. Δηλαδή, έδαφος έχασε μόνο ο Διαμαντόπουλος...

Κατά τα άλλα, όπως είπε και παλιά κάποιος στο ραδιόφωνο: «Δεν περιγράφω άλλο»!

Διαβάστε επίσης

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται

Μεγάλη αβλεψία η μη έκδοση ανακοίνωσης για τη δολοφονική επίθεση κατά του προέδρου της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή.

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος

Μετά τους Κουμπαράκη, Τζιώτζιο (Θράκης) αλλά και τους Φωτιάδη, Δημητριάδη (Καστοριάς) ένας ακόμη διαιτητής που ο Ολυμπιακός τον… νίκησε μαζί με τον αντίπαλό του. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Βρίσκονται σε απόγνωση

Βρίσκονται σε απόγνωση

Οι ορισμοί φαντάζουν «βουνό» για τους δήθεν άνετους Περέιρα, Μαρίν, καθώς αν συνεχιστούν τα κραυγαλέα λάθη η FIFA είναι έτοιμη να τους διώξει. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.