Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται

Κάντε ησυχία, η ΕΠΟ κοιμάται
Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 - 22:36
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για ακόμη μια φορά η ΕΠΟ αποδεικνύεται κατώτερη των περιστάσεων. Μεγαλύτερη σημασία για τους παροικούντες στο Πάρκο Γουδί έχει ποιος θα επικρατήσει στο «εμφύλιο» ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, όπου έχουν πολλά θέματα να λύσουν, παρά τα σημαντικά προβλήματα του ποδοσφαίρου. Άλλη μια απόδειξη ότι δεν υπάρχει διοίκηση της ομοσπονδίας.

Το παραπάνω σχόλιο γίνεται με αφορμή τη μαφιόζικη επίθεση στον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας, Μιχάλη Τσιχριτζή. Το βράδυ της Τρίτης, άγνωστος του έστησε ενέδρα στο σπίτι του και με σιδερένιο γκλομπ τον χτύπησε άσχημα στο κεφάλι, στα χέρια και στα πόδια. Ο Τσιχριτζής εξακολουθεί να νοσηλεύεται και χθες υποβλήθηκε σε εγχείριση για το κάταγμα στο χέρι του.

Η ΕΠΟ επέδειξε πρωτοφανή αβλεψία. Μια ανακοίνωσή της θα έδινε μεγαλύτερη διάσταση στο πρόβλημα που υπάρχει, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα. Για το τελευταίο δεν είναι αρκετή ούτε η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορίνθου, ούτε τα δημοσιεύματα. Ασφαλώς και προκλήθηκε ντόρος και είναι ένας ακόμη λόγος που η ομοσπονδία είναι αδικαιολόγητη.

Πρόκειται για μια ακόμη επίθεση σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου, συχνό φαινόμενο τα τελευταία 4-5 χρόνια. Μια επίθεση που φαίνεται «επαγγελματική», ενώ με παρόμοιο τρόπο έγινε και δολοφονική επίθεση στον τότε αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, Χριστόφορο Ζωγράφο, το Νοέμβριο του 2014. Αν καταμετρηθούν οι επιθέσεις σε παράγοντες του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας, ανέρχονται σε δεκάδες. Για όλες η αστυνομία κάνει έρευνες, όμως δεν έχει βρεθεί ούτε η άκρη του νήματος.

Αν η ομοσπονδία έβγαζε ανακοίνωση για τον Τσιχριτζή, που ως πρόεδρος της ΕΠΣ Κορίνθου είναι μέλος της θα έπαιρνε μεγαλύτερη διάσταση ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Για να μην πούμε ότι έπρεπε να κάνει και καταγγελίες στις αρμόδιες αρχές...

Διαβάστε επίσης

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος

Νέα... περίπτωση ξεφτίλας κάποιος Τζήλος

Μετά τους Κουμπαράκη, Τζιώτζιο (Θράκης) αλλά και τους Φωτιάδη, Δημητριάδη (Καστοριάς) ένας ακόμη διαιτητής που ο Ολυμπιακός τον… νίκησε μαζί με τον αντίπαλό του. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Βρίσκονται σε απόγνωση

Βρίσκονται σε απόγνωση

Οι ορισμοί φαντάζουν «βουνό» για τους δήθεν άνετους Περέιρα, Μαρίν, καθώς αν συνεχιστούν τα κραυγαλέα λάθη η FIFA είναι έτοιμη να τους διώξει. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.