Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ασυλία «φουντώνει» την αδικία κατά του Ολυμπιακού

Η ασυλία «φουντώνει» την αδικία κατά του Ολυμπιακού
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Την προηγούμενη αγωνιστική, με τον ΟΦΗ, ήταν ο Σέζος (Κιλκίς), με τους βοηθούς Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), πιο πριν οι Σκουλάς (Θεσσαλίας), Τζήλος (Λάρισας) που έγιναν διεθνείς, πιο πριν ο Φωτιάδης (Καστοριάς) που έπρεπε να φτάσει 37 ετών για να τον ανεβάσουν στη Superleague, κατά τα άλλα θέλουν ανανέωση στον χώρο (σ.σ. ο Σέζος ανέβηκε πέρσι στα 36 του). Να μην ξεχνάμε ότι ο Φωτιάδης ήταν... δίδυμο με τον βοηθό Δημητριάδη (Καστοριάς), όπως και οι Κουμπαράκης, Τζιώτζιος (Θράκης).

Είναι κάποιοι από τους διαιτητές που αδίκησαν τον Ολυμπιακό, όμως κανείς δεν πήγε σπίτι του. Συμπέρασμα; Στο ίδιο έργο θεατές, το μόνο που αλλάζουν είναι οι πρωταγωνιστές!

Απαντες απολαμβάνουν της ασυλίας, ξεχωρίζοντας στους ορισμούς σε σχέση με άλλους συναδέλφους τους. Τα παράπονα από την απόδοσή τους δεν λαμβάνονται υπόψη. Αρα, περιττό να αναφέρουμε ότι θα συνεχιστούν τα ίδια και τα ίδια λάθη και η λίστα των λαθών σε βάρος των «ερυθρολεύκων» θα χρειαστεί ολόκληρο βιβλίο.

Δεν προβληματίζεται κανείς, αν η διαιτητική... πριονοκορδέλα κατά του Ολυμπιακού συνεχίζεται για τρίτη αγωνιστική περίοδο; Δεν υπάρχει προβληματισμός για το ποια κέντρα, συμπεριλαμβανομένων και των επικοινωνιακών, στηρίζουν όλο αυτό το σύστημα;

Γιατί δεν υπάρχει προβληματισμός από το ότι πλέον ούτε οι υποστηρικτές τους συστήματος δεν χρησιμοποιούν τη λέξη «εξυγίανση», επειδή έτσι που την κατάντησαν γελάνε μέχρι και τα τσιμέντα;

Παράλληλα το κακό με τη διαιτησία είναι γενικό, καθώς το επίπεδο της διαιτησίας πέφτει διαρκώς, με λάθη στα περισσότερα ματς. Το τελευταίο έχει γίνει ο κανόνας και οι κακές διαιτησίες αποτελούν την εξαίρεση!

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχες» παντού

Ο Ολυμπιακός δίνει «μάχες» παντού

Ξεχείλισε το ποτήρι με αφορμή τα συνεχιζόμενα και επαναλαμβανόμενα διαιτητικά λάθη σε βάρος των «ερυθρολεύκων». Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.