Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κατέρρευσε το αφήγημα Γραμμένου για τη διαιτησία

Κατέρρευσε το αφήγημα Γραμμένου για τη διαιτησία
Τρίτη, 27 Νοεμβρίου 2018 - 00:55
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Η FIFA έχει την εποπτεία για την διαιτησία και την έχει και αποκλειστικά», δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος στις 2 Απριλίου 2018. Παρόμοια τοποθέτηση, πιο συγκεκριμένα τόνισε ότι «κουμάντο στη διαιτησία κάνει ο Περέιρα», έκανε και στη ΓΣ της ΕΠΟ στις 29 Ιουνίου 2018, επειδή οι ποδοσφαιρικές ενώσεις διαμαρτύρονταν για αδικίες στις αξιολογήσεις και ταυτόχρονα ...προώθησε τα παράπονα στον Πορτογάλο αρχιδιαιτητή. Μέχρι και η προπαγάνδα ανέφερε ότι «στη διαιτησία γίνεται ό,τι θέλει η FIFA και για αυτό έφερε τον Περέιρα».

Απαραίτητος ο πρόλογος για να καταλήξουμε πως σύμφωνα με δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΕΠΟ, Στέργιου Αντωνίου όλα τα παραπάνω ήταν ένα αφήγημα που κατέρρευσε. «Ωστόσο δεν είναι πως η ΚΕΔ δεν βρίσκεται υπό κρίση. Και η ΚΕΔ είναι υπό κρίση. Και η ΚΕΔ κρίνεται για τις αποφάσεις που λαμβάνει. Εφόσον αποτύχει δεν πρόκειται να είμαστε... θεατές. Η ΚΕΔ προφανώς και έχει ανεξαρτησία, όμως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν μία δουλειά να κάνουν. Να λειτουργούν όσο πιο σωστά πρέπει και οι όποιες παρεμβάσεις υπάρχουν να καταγγέλλονται και να αντιμετωπίζονται. Η ΚΕΔ λοιπόν είναι υπό κρίση και από εμάς, την ΕΠΟ και από τις FIFA / UEFA», δήλωσε σε αθλητική ιστοσελίδα, με αφορμή την αποπομπή του Τσαχειλίδη από μέλος της ΚΕΔ!

Γίνεται αντιληπτό πως οι δηλώσεις του Στέργιου Αντωνίου δεν έχουν σχέση με όσα επαναλάμβανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, αφού μας... διαφώτισε ότι «και η ΚΕΔ κρίνεται για τις αποφάσεις που λαμβάνει». Απλά, η ΕΠΟ είχε βρει έναν τρόπο να αποφεύγει τις ευθύνες της για τα... αίσχη των διαιτητών μέσα στα γήπεδα, ταυτόχρονα με τα παράπονα των ομάδων για τα φάλτσα, ενώ σε όλα αυτά βάλτε και τα παράπονα των ενώσεων για τις αξιολογήσεις των διαιτητών!

Και τώρα πως θα ζήσουν στο Πάρκο Γουδή χωρίς το αφήγημα; Οι ευθύνες είναι δύσκολη υπόθεση και η διοίκηση Γραμμένου έχει δείξει ότι δεν θέλει να τις αναλαμβάνει, ενώ είναι μονίμως απούσα από όλα τα προβλήματα του ποδοσφαίρου! Βέβαια, αν (ειδικά) ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ είχαν διαιτησία, ανάλογη με αυτή που έχει ο Ολυμπιακός, δεν θα είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο Περέιρα και οι... λοιποί συγγενείς θα είχαν «χαιρετίσει».

Διαβάστε επίσης

Το... γλέντι του Βασιλειάδη σε FIFA, UEFA, ΕΠΟ

Το... γλέντι του Βασιλειάδη σε FIFA, UEFA, ΕΠΟ

«Άφαντη» η διοίκηση Γραμμένου, θεατές οι Φούσεκ, Χούμπελ στο... άδειασμα του Υφυπουργού για το αυτοδιοίκητο. Ορατός ο κίνδυνος να μπει σε περιπέτειες το ελληνικό ποδόσφαιρο.