Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Στο... χάος οι σχέσεις μεταξύ Περέιρα-διαιτητών

Στο... χάος οι σχέσεις μεταξύ Περέιρα-διαιτητών
Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019 - 09:09
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Οι Ελληνες διαιτητές στις μεταξύ τους συζητήσεις δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τον Βίτορ Μέλο Περέιρα. Τα πρώτα σύννεφα φάνηκαν με αφορμή τον ορισμό ξένων διαιτητών, όμως το ποτήρι ξεχείλισε με αφορμή το θέμα των οφειλών.

Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας έχουν λαμβάνειν αμοιβές από την 6η αγωνιστική και μετά. Το πρόβλημα υπάρχει από τον περασμένο Οκτώβριο, αν και η ΕΠΟ αποφάσισε οι αμοιβές να καταβάλλονται κάθε μήνα, και σε επιστολή που του έστειλαν, εκφράζοντας την ανησυχία τους, ο Περέιρα, στις 24 Οκτωβρίου τους απάντησε ότι «το θέμα με την καταβολή των αμοιβών θα πρέπει να έχει διευθετηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας».

Όλα αυτά αν και οι ομάδες στις αρχές κάθε μήνα, μέσω της Σούπερ Λίγκας, προκαταβάλουν τα έξοδα για τις διαιτησίες (σ.σ. αμοιβές, διαμονή, μετακινήσεις). Βέβαια, περισσότερο από τον Περέιρα εκτέθηκε ο Γραμμένος, καθώς στις 4 Ιανουαρίου και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κι αυτός τους διαβεβαίωσε ότι θα πληρωθούν άμεσα!!!

Η ουσία είναι ότι το πρόβλημα έχει «χρονίσει» και οι διαιτητές είναι δυσαρεστημένοι με την απραξία της ΚΕΔ. Θεωρούν ότι δεν πιέζει για να λυθεί το πρόβλημα.

«Θέμα» με τους διαιτητές της Φούτμπολ Λιγκ έχει και ο Μάριν, ο Ισπανός αρχιδιαιτητής και το έχει επειδή αυτός λένε ότι κάνει τους ορισμούς! Στη συγκεκριμένη κατηγορία οι ρέφερι είναι απλήρωτοι ολόκληρη την περσινή σεζόν συν τις 11 αγωνιστικές που ήδη έχουν γίνει για την τρέχουσα σεζόν.

Πάντως, αν και οι ρέφερι είναι απλήρωτοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν διαψευστεί η μηνιαία αμοιβή του Περέιρα είναι 22.000 και του Μάριν 14.000 ευρώ.

Αυτά για την πληροφόρηση των φιλάθλων...

Διαβάστε επίσης

Άλλα έλεγε, άλλα λέει

Άλλα έλεγε, άλλα λέει

Όταν ανέλαβε δεν έβλεπε πίεση στους διαιτητές, τώρα μιλάει για μπούλινγκ. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Μια συνάντηση και μια... τρύπα στο νερό

Μια συνάντηση και μια... τρύπα στο νερό

Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη γίνονται δηλώσεις και να μην βγαίνουν ανακοινώσεις για να λένε ότι πάει καλά η χειρότερη διαιτησία των τελευταίων ετών. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.