Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιατί είναι «ξε-Γραμμένος» για τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ

Γιατί είναι «ξε-Γραμμένος» για τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ
Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 - 21:00
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

«Αποτυχημένος ο Γραμμένος», γράφαμε πριν από μέρες, προσθέτοντας ότι η στήριξη των ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ έχει εξασθενίσει. Σε αυτά να προσθέσουμε τις εξελίξεις των δυο προηγούμενων ημερών, καθώς επιβεβαιώνουν τα παραπάνω.

Πιο συγκεκριμένα:

1)Προχθές (14/01), ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης παρέστη σε γεύμα με τον πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΦΙΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ και τον υπερσύμβουλο Πετρ Φούσεκ. Από αυτό έλαμψε της δια της απουσίας του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αν και σύμφωνα με το πρωτόκολλο πρέπει να είναι παρών σε όλες τις συναντήσεις του. Κάτι ανάλογο έχει γίνει και στο παρελθόν με τον Βασιλειάδη. Σημειώστε, ότι ο Μπαταγιάννης κλήθηκε σε γεύμα, μετά από δήθεν δυσαρέσκεια κάποιων ότι δήθεν δεν κράτησε καλή στάση στη συνάντηση με τους διαιτητές.

2)Στο χθεσινό (15/01) ΔΣ της ΕΠΟ ο Χούμπελ ισχυρίστηκε, οι πληροφορίες λένε μετά από σχετικά παράπονα, ότι ο Γραμμένος ήταν ενήμερος για το προαναφερόμενο ραντεβού(σ.σ. πήρε μέρος και ο διευθύνων σύμβουλος, Βασίλης Γκαγκάτσης). Όμως, δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία δημοσιοποίησε το περιεχόμενο της χθεσινής ομιλίας του Αυστριακού στο ΔΣ.

3) «Βοηθείστε με να γράφω καλές εκθέσεις», προέτρεψε ο Χούμπελ. «Η επιτροπή του (σ.σ. Παρακολούθησης) θα υποβάλει έκθεση προόδου στην Επιτροπή Εθνικών Ομοσπονδιών-Μελών της FIFA ενόψει της επικείμενης συνεδρίασής της τον Απρίλιο», αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΠΟ, ενώ για την ομιλία του ενημερώνει ότι «επεσήμανε τη σημασία του πλάνου δράσης για την αντιμετώπιση της βίας, και προέτρεψε σε μεγαλύτερη υποστήριξη στους Έλληνες διαιτητές και το συνολικό έργο ανάπτυξης της διαιτησίας στην χώρα μας».

4) «Είμαι 100 % μαζί σου στις απόψεις που εκφράζεις», φέρεται να είπε ο Φούσεκ στον Μπαταγιάννη στη διάρκεια του προχθεσινού γεύματος.

Συμπέρασμα: Μετά από όλα αυτά αναμένονται σχετικές εξελίξεις, επειδή ούτε ο Περέιρα αισθάνεται άνετα...

Διαβάστε επίσης

Το... απίθανο με Σιδηρόπουλο!

Το... απίθανο με Σιδηρόπουλο!

Πριν διεξαχθεί και πριν βαθμολογηθεί για το ματς ΠΑΟΚ-Πανιώνιος, πήρε ορισμό στο Κύπελλο. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.