Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέο αφήγημα για τον ΠΑΟΚ που ισοδυναμεί με ανέκδοτο

Νέο αφήγημα για τον ΠΑΟΚ που ισοδυναμεί με ανέκδοτο
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019 - 18:05
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Φοβερά και τρομερά πράγματα από τον ΠΑΟΚ, όπου νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο παίζεται στα media και «ανακαλύπτουν» φάσεις για να δείχνουν ότι η ομάδα τους βγαίνει αδικημένη, αν και πρόκειται για τη μεγάλη... αγαπημένη της διαιτησίας. Για να γίνουμε πιο σαφείς:

1) Για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Κυριακής (ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 4-0) ανακάλυψαν ότι ο Γρατσάνης (Τρικάλων) δεν έβγαλε δυο παίκτες του ΟΦΗ και δεν τους έδωσε ένα πέναλτι! Φυσικά και τέτοιες φάσεις δεν υπάρχουν, υπάρχει μια κίτρινη στον Μεγιάδο που δεν έδειξε, ενώ ζητάνε και πέναλτι σε βουτιά του Σάκχοφ. Επίσης, ο Γρατσάνης ανέχθηκε τις προκλήσεις του Βιεϊρίνια. Η φάση με την πτώση του Σάκχοφ έγινε στο 22' και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ άρχισε να διαμαρτύρεται τόσο στον Γρατσάνη, όσο και στον δεύτερο βοηθό, τον Κολοσιώνη (Αιτ/νιας). Επίσης, ο Γρατσάνης θα μπορούσε να αποβάλει τον Βιεϊρίνια για το σκληρό φάουλ που έκανε στο 72' σε βάρος του Γιακουμάκη. Παρόλα αυτά η δεύτερη κίτρινη δεν βγήκε ποτέ!

2) Για τη διαιτησία του αγώνα της περασμένης Τετάρτης (ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 2-1) αφού έβγαλαν στραβούς όλους τους Έλληνες, δεδομένου ότι ο Φωτιάδης (Καστοριάς) τους έδωσε δυο πέναλτι-φαντάσματα, άρχισαν να του ζητάνε και τα... ρέστα! Υπάρχει περίπτωση ακόμα και τώρα να μετράνε πόσα πέναλτι δεν έδωσε ο ρέφερι τη ΕΠΣ Καστοριάς στον ΠΑΟΚ! Με άλλα λόγια προσπαθούν να το παίξουν αδικημένοι!

Υπάρχουν τα media, υπάρχει και η λογική. Ο κόσμος έχει μάτια και κρίνει. Έτσι βλέπει ότι η διαιτησία είναι 100-0 υπέρ του ΠΑΟΚ, πριν τον Φωτιάδη τον ΠΑΟΚ, πάντα αγωνιστική η κριτική, ευνόησε ο Τσαμούρης (Πειραιά), πιο πριν ο Κουτσιαύτης (Αρτάς), ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Σέζος (Κιλκίς), Κοτσάνης (Δράμας) κτλ.

Οι σοβαρές ευθύνες της κυβέρνησης

Την ίδια ώρα η κυβέρνηση κρατάει κλειστά τα μάτια για όσα γίνονται στη διαιτησία αν και πρωτοστάτησε για να δημιουργηθεί το... τέρας που «βάφτισαν» εξυγίανση. Θυμίζουμε ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρώην σύντροφός του Πάνος Καμμένος φωτιογραφήθηκαν με φανέλες του ΠΑΟΚ, ενώ ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος πήγαινε στη σουίτα του Σαββίδη στην Τούμπα και αυτά είναι μόνο πρόχειρα παραδείγματα. Άλλωστε, υπάρχει και η πρόσφατη επίσκεψη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ειδικά αν δεν υπήρχε ούτε η πολιτική Κοντονή και μετέπειτα του Βασιλειάδη που ήταν και είναι καρμπόν, απόδειξη ότι δεν θα πολιτευθεί στον Πειραιά αλλά στο Νότιο Τομέα, ένα τμήμα της πρώην Β' Αθηνών. Έτσι, σε συνεργασία με τη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ δημιούργησαν μια κατάσταση, και μάλιστα με συνεχής παρεμβάσεις τους στο αυτοδιοίκητο, που όμοιά της δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο. Για αυτό και αποκαλέσαμε... τέρας την «εξυγίανση». Άλλωστε, ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Μόνο νόμο δεν έχουν βγάλει για να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Διαβάστε επίσης