Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θα δούμε τον Μανθάνο, όμως γιατί Σιδηρόπουλος;

Θα δούμε τον Μανθάνο, όμως γιατί Σιδηρόπουλος;
Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2019 - 17:57
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μέχρι χθες, πιο συγκεκριμένα το διάστημα 3-6 Ιανουαρίου, ο Ισπανός διαιτητής Χιλ Μανθάνο ήταν στη Μαλάγα μαζί με τον Τάσος Σιδηρόπουλο (Δωδεκανήσου), καθώς πήραν μέρος στο σεμινάριο της UEFA για το VAR, το οποίο καθιερώνεται στο Champions League. Νωρίτερα ήταν μαζί και στην Λισσαβώνα, όπου έγινε το σεμινάριο (επίσης της UEFA) για τους ρέφερι της ελίτ κατηγορίας. Την Κυριακή (10/02) θα είναι μαζί και στην Τούμπα, καθώς ο Σιδηρόπουλος ορίστηκε τέταρτος του Μανθάνο στο παιχνίδι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός!

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σιδηρόπουλος για πρώτη φορά ορίζεται τέταρτος σε παιχνίδι της τρέχουσας σεζόν! Ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος αφήνει με παράπονα τους αντιπάλους του, όταν σφυρίζει τον ΠΑΟΚ!

Οσον αφορά στον ρέφερι, μην νομίζετε ότι πρόκειται για επιτυχία της ΚΕΔ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είχαν άλλη επιλογή. Φαίνεται πως η Ισπανία είναι η μόνη χώρα, ίσως λόγω του αντιπροέδρου της ΚΕΔ Φερνάντες Μαρίν, από όπου μπορούν να φέρουν ρέφερι της ελίτ κατηγορίας της UEFA. Τον περασμένο Μάιο ήρθε ο Μπορμπαλάν για να σφυρίξει τον τελικό κυπέλλου ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-2, την Κυριακή θα βρίσκεται στην Τούμπα ο συμπατριώτης του Χεσούς Χιλ Μανθάνο. Ο διαιτητής του αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ήταν επιπρόσθετος διαιτητής του Μπορμπαλάν στον προαναφερόμενο τελικό, ενώ είναι αυτός που πήρε τη θέση του στην ελίτ κατηγορία της UEFA λόγω... συνταξιοδότησης της συναδέλφου του!

Διαβάστε επίσης