Ντουντούκα
Καλή αρχή! Πρώτο βήμα για το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ώρα να φύγουν κάποιοι διαιτητές

Ώρα να φύγουν κάποιοι διαιτητές
Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2019 - 18:35
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Μην νομίσετε ότι η FIFA και η UEFA έχει καλή ιδέα για τους Έλληνες διαιτητές. Αλλωστε, οι υπερκείμενες αρχές επέβαλαν τους ξένους διαιτητές στα ντέρμπι. Παράλληλα, στο δείπνο της 11ης Οκτωβρίου με τους εκπροσώπους των Ολυμπιακού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ο Λάκοβιτς φέρεται να είπε, και φυσικά δεν διαψεύστηκε, ότι οι Έλληνες διαιτητές θεωρούνται χαμηλού επιπέδου.

Το τελευταίο επιβεβαίωσε μέχρι και ο Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου), δίνοντας πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε φάση εκτός περιοχής στον αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο και πνίγοντας ένα ακόμη υπέρ των γηπεδούχων, σε φάσεις που δεν ήταν δύσκολες ούτε για κάποιον «πρωτάρη» διαιτητή. Τόσο εξόφθαλμα ήταν τα λάθη του.

Όλα αυτά δείχνουν ότι ξεχείλισε το ποτήρι. Δεν γίνεται να αλλοιώνεται το πρωτάθλημα, μέχρι και το κύπελλο, να μην φεύγει η ΚΕΔ και παράλληλα να μένουν στον πίνακα διαιτητές, όπως ο Ευαγγέλου (Αθηνών) που πέρσι έδωσε πέναλτι σε φάση εκτός περιοχής στον αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 1-1 και φέτος δεν είδε ότι ο Μάνταλος χρησιμοποιήσει το χέρι του για να σκοράρει στη Νέα Σμύρνη.

Δεν γίνεται να μένει ο Σκουλάς (Θεσσαλίας), ο οποίος στη Τρίπολη δεν έγραψε στο φύλλο αγώνα για το «ντου» του Λουτσέσκου και λοιπών στον βοηθό Κωνσταντόπουλο (Κορινθίας), ενώ σε Νέα Σμύρνη και Λαμία έπαιξε 80-20 κατά του Ολυμπιακού ή μετά το πέναλτι που έδωσε υπέρ της Ξάνθης και κατά του Ατρομήτου.

Δεν γίνεται να μένει ο Φωτιάδης (Καστοριάς) που τον ανέβασαν σε ηλικία 38 ετών για να κάνουν... ανανέωση και σφύριξε δυο ανύπαρκτα πέναλτι στον ΠΑΟΚ στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν γίνεται να μένει ο Κοτσάνης (Δράμας) ο οποίος δείχνει ότι δεν έχει την κατηγορία και στον αγώνα Ολυμπιακός-Πανιώνιος 4-0 ξεσήκωσε ένα ολόκληρο γήπεδο.

ΥΓ.: Για τον Σκουλά, μάθατε τα νέα; Τον Οκτώβριο δεν θα είναι διεθνής!

Διαβάστε επίσης