Ντουντούκα
Στο -31 και θέλετε και ανακοίνωση στο ημίχρονο ρε νούμερα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σα να μην είναι Υφυπουργός

Σα να μην είναι Υφυπουργός
Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019 - 18:14
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τις τελευταίες μέρες ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης έχει επιδοθεί σε ένα επικοινωνιακό παραλήρημα, υποθέτουμε με αφορμή την κατάθεση του νομοσχεδίου και παράλληλα με το θέμα της έλευσης ξένων διαιτητών στο μπάσκετ, που δίνει την εντύπωση ότι μόνο σαν Υφυπουργός δεν μιλάει! Αν και έχει αναλάβει από το Νοέμβριο του 2016, δεν υπάρχει ίχνος αυτοκριτικής ή αν προτιμάτε ίχνος ανάληψης ευθύνης της πολιτικής του. Από τη μια μιλάει για παράγκα, από την άλλη ξεχνά τις καταγγελίες του Ολυμπιακού και του μεγαλομετόχου της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια εναντίον των Θωμά Μητρόπουλου και Γιάννη Παπαδόπουλου. Παράλληλα, δεν βλέπει τα διαιτητικά όργια που προκαλούν αηδία στην πλειοψηφία των φιλάθλων, όπως δεν βλέπει και ότι όλα γίνονται για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ!

Για τον Βασιλειάδη φταίνε οι ΠΑΕ που δεν κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, καθώς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «έχουμε προσπαθήσει στο παρελθόν να βάλουμε τους μεγάλους στο ίδιο τραπέζι, όμως έχει αποδειχτεί στην πράξη ότι από τη στιγμή που δεν υπάρχει ειλικρινής βούληση από όλες τις πλευρές για συνεργασία, τουλάχιστον στα βασικά με γνώμονα το καλό του ποδοσφαίρου» και όχι ο πόλεμος της Κυβέρνησής του κατά του Ολυμπιακού. Το αποκορύφωμα, πείτε το και επίδειξη θράσους, είναι ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού διαφώνησε σε ερώτηση ότι «ως κυβέρνηση κατηγορείστε ότι πριμοδοτείτε υπέρ συγκεκριμένων ΠΑΕ και των ιδιοκτητών τους»! Για την ιστορία, ή για να σπάσετε πλάκα, δήλωσε τα εξής: «Θα διαφωνήσω καθώς τα 2,5 χρόνια που βρίσκομαι στο τιμόνι του αθλητισμού θα έλεγα ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Θα ήθελα να σας θυμίσω ότι αρκετές φορές έχω αποστείλει έγγραφα στον αρμόδιο εισαγγελέα για όλους τους μεγάλους παράγοντες του ποδοσφαίρου και γενικότερα του επαγγελματικού αθλητισμού οι οποίοι είτε με τη συμπεριφορά τους είτε με τις δηλώσεις τους έχουν υποδαυλίσει τον υγιή αθλητισμό. Και πιστέψτε με θα το ξανακάνω γιατί αυτή εδώ η κυβέρνηση δεν ήρθε για να αλλάξει χέρια στα κλειδιά της παράγκας αλλά για να την γκρεμίσει».

Ο Βασιλειάδης δε έλυσε κανένα πρόβλημα στο ποδόσφαιρο, εξαγγέλλει τροπολογίες, τις ίδιες που έχει εξαγγείλει δεκάδες φορές. Για παράδειγμα ότι ετοιμάζει νομοθετική πρωτοβουλία ώστε η ΕΛΑΣ να πάψει να φρουρεί τα γήπεδα. Αν και δεν είναι αρμόδιος ανασύρει μέχρι και περίπτωση Grexit!

Διαβάστε επίσης

Μαζί είναι, χώρια καταλαβαίνουν

Μαζί είναι, χώρια καταλαβαίνουν

Υπάρχει πρόβλημα συνεργασίας, μεταξύ Ελλήνων και ξένων που έχουν την ευθύνη της ΕΠΟ, ακόμη και σε θέματα που έχουν με τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου! Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

Γκάγκας από το... πουθενά!

Γκάγκας από το... πουθενά!

Ο Λαρισαίος βοηθός πρώτη φορά φέτος μπαίνει με τον Σιδηρόπουλο, ο οποίος θα σφυρίξει Ολυμπιακός-Αρης. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.