Ντουντούκα
Βαλμπου...ένα και να καίει!!!!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Ακονίζουν τα... συμμαχικά μαχαίρια στην ΕΠΟ

Ακονίζουν τα... συμμαχικά μαχαίρια στην ΕΠΟ
Σάββατο, 6 Απριλίου 2019 - 19:53
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Έρχονται τα χειρότερα για την ΕΠΟ. Σα να μην έφτανε που δεν μπορεί να λειτουργήσει και να ασχοληθεί με τα προβλήματα του ποδοσφαίρου, εξαιτίας του εμφυλίου πολέμου, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έρχεται και η οριστική ρήξη μεταξύ των δυο μπλοκ, του βορρά και του νότου, αντίστοιχα, ή αν προτιμάτε των μπλοκ του ΠΑΟΚ από τη μια πλευρά και από την άλλη της ΑΕΚ. Αλλωστε, δεν διαψεύστηκε ότι οι μισοί σύμβουλοι υποδείχθηκαν από τη μια ομάδα και οι μισοί από την άλλοι.

Μέχρι τώρα τις ισορροπίες κρατάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος. Όμως, η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει στο παρασκήνιο και αναμένεται να ξεφύγει περισσότερο, μετά την Τακτική Γενική Συνέλευση του Ιουνίου, όπου θα λάβει χώρα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της ΕΠΟ. Μετά, δεν υπάρχει κάτι να τους ενώνει, επειδή τον Οκτώβριο του 2020 θα γίνουν εκλογές, ενώ παράλληλα θα τεθεί και θέμα επικράτησης, με ό,τι αυτό συνεπάγεται ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Τι θα γίνει μετά την οριστική διάσπαση που είναι μονόδρομος; Το ένα μπλοκ θα προσπαθεί να κάνει επίδειξη δύναμης στο άλλο, για το... καλό είτε της ΑΕΚ, είτε του ΠΑΟΚ, ανάλογα με το ποιο θα είναι.

Κάποιοι σύμβουλοι, σε ιδιαίτερες συζητήσεις δεν κρύβουν ότι ανησυχούν από τώρα για το μέλλον τους στην ΕΠΟ. Κάποιοι άλλοι συνασπίζονται στο δικό τους μπλοκ, είτε του βορρά, είτε του νότου. Πολεμική τακτική, πάντα υπάρχει μεταξύ τους, άσχετα αν δεν φανερώνεται στο ΔΣ της ΕΠΟ.

Για να μην διαταραχθούν περαιτέρω οι ισορροπίες η ΕΠΟ ακόμη δεν έχει ασχοληθεί αν δύναται να επιστρέψει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης, ο οποίος είχε κηρυχτεί έκπτωτος, όμως δικαιώθηκε, χωρίς να έχει συζητηθεί το θέμα του. Θυμίζουμε ότι τη θέση του είχε πάρει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Πανίδης.

Διαβάστε επίσης

Θα είναι βραβείο στη... ζούγκλα

Θα είναι βραβείο στη... ζούγκλα

Σε περίπτωση που δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ θα αμφισβητούνται οι αποφάσεις όλων των διαιτητών. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

«Εξυγίανση» και Grexit πάνε μαζί

«Εξυγίανση» και Grexit πάνε μαζί

Εκεί που η προπαγάνδα τους έψαχνε τις χαμένες Κυριακές τους, το... σκοτάδι κάνει πάλι την εμφάνισή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.