Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός τους πονάει με κάθε τρόπο

Ο Ολυμπιακός τους πονάει με κάθε τρόπο
Τρίτη, 16 Απριλίου 2019 - 23:51
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Ασχολήθηκαν πολύ από τον ΠΑΟΚ, πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Σαββίδης και ο Μάκης Γκαγκάτσης, με τον Ολυμπιακό. Ο πρώτος μίλησε τάχα για υπηρέτες σε γήπεδα, ο δεύτερος δεν πρέπει να έχει χωνέψει ακόμα τις αλήθειες του Καραπαπά, καθώς, με αφορμή την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Superleague, ο Διευθυντής Επικοινωνίας του Ολυμπιακού το εξαπέλυσε επίθεση για την κακή φιλοξενία που έτυχε φέτος τόσο ηγέτης της ομάδας Βαγγέλης Μαρινάκης στην Τούμπα, όπως επίσης και η αποστολή της ομάδας τόσο πέρσι όσο και φέτος.

Αρα, ο Ολυμπιακός δεν υπήρχε περίπτωση να ψηφίσει Γκαγκάτση, επιβραβεύοντας «το τσίρκο» όπως ο Καραπαπάς χαρακτήρισε τη φιλοξενία και όσα έκαναν ή έλεγαν κατά του Ολυμπιακού, άρα «λογική» η επιλογή του Λυσάνδρου. Ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε πολλές αλήθειες για τη συμπεριφορά του ΠΑΟΚ και του Μάκη Γκαγκάτση.

Από την αντίδρασή τους φαίνεται ότι αυτές πόνεσαν. Με άλλα λόγια οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι θα είναι σκληροί απέναντι σε όλους και σε όλα.

Στον ΠΑΟΚ άρχισαν ήδη να βλέπουν «φαντάσματα», να μιλάνε και ΠΟΚ και... ΜΟΚ, ΔΟΚ, γενικά να πλάθουν ιστορίες φαντασίας. Ετσι όπως τα έκαναν, ας τα γευθούν κιόλας. Ας φροντίσουν να συμπεριφέρονται σωστά, ο ΠΑΟΚ δεν ανταπέδωσε ούτε τη φιλοξενία στο Καραϊσκάκη πέρσι και φέτος. Μετά ας διεκδικήσουν ... μεγαλεία για εσωτερική κατανάλωση. Αλλωστε, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν γίνεται να παρεμβαίνει συνέχεια στο ποδόσφαιρο ή να ...δίνει πρωταθλήματα.

Ο Ολυμπιακός δεν έστειλε μήνυμα μόνο στον ΠΑΟΚ. Το έστειλε προς όλες τις κατευθύνσεις.

Θα... τελειώσει τον Β. Γκαγκάτση

Φυσικά ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ξεχάσει την περίπτωση του Βασίλη Γκαγκάτση, πατέρα του Μάκη. Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Superleague έχει καταδικαστεί πρωτόδικα με φυλάκιση πέντε ετών για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας. Αρα, έχει κώλυμα από το νόμο και πρέπει να κηρυχτεί έκπτωτος.

Το θέμα αυτό δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό , αφορά στο σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ως γνωστόν ο Χούμπελ, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA, απείλησε με Grexit.

Άρα, κανένας Γκαγκάτσης είτε Βασίλης είτε Μάκης δεν είναι πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Για αυτό δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός

Για αυτό δικαιώθηκε ο Ολυμπιακός

Οι πέντε λόγοι που η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την προσφυγή του κι ας κάνουν προπαγάνδα ο Παναθηναϊκός και ο Γ. Σαββίδης. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.

«Εξυγίανση» και Grexit πάνε μαζί

«Εξυγίανση» και Grexit πάνε μαζί

Εκεί που η προπαγάνδα τους έψαχνε τις χαμένες Κυριακές τους, το... σκοτάδι κάνει πάλι την εμφάνισή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.