Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Είναι αργά για... δάκρυα

Είναι αργά για... δάκρυα
Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019 - 08:58
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Για μια ακόμη φορά, για να καταλάβετε τι γίνεται, μέχρι και ο Βασιλειάδης ξεφώνησε την διαιτησία! «Υπάρχει ένα άρρωστο κλίμα, με την ευθύνη και των ίδιων των Ελλήνων διαιτητών», δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ο Υφυπουργός Αθλητισμού σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη. Μια δήλωση που είναι στο ίδιο μήκος κύματος με αυτή που έκανε στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, καθώς στην προαναφερόμενη ημερομηνία είχε πει: «Υπάρχει πρόβλημα στην Ελληνική διαιτησία και αυτό είναι κάτι που γνωρίζουμε όλοι. Νομίζω ότι για αυτό βρίσκεται εδώ και ο κύριος Περέιρα».

Αφενός τους πήρε χαμπάρι μέχρι και ο Βασιλειάδης, αφετέρου είναι πολύ αργά για... δάκρυα, καθώς όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν ότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος παρέλαβε τη... σκυτάλη από τον Κοντονή και άσκησε ίδια πολιτική, «στήριξε» τη διαιτησία που βλέπουμε, η οποία για δεύτερη σερί αγωνιστική περίοδο έχει αλλοιώσει τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο.

Θυμίζουμε παλαιότερες δηλώσεις του:

3/12/16: «Πρέπει να σπάσουμε το σπιράλ της διαπλοκής που ξεκινά από τα ερασιτεχνικά σωματεία, τις ΕΠΣ, την εξέλιξη των διαιτητών και καταλήγει στην ΕΠΟ».

8/2/17: «Η διαιτησία ανήκει αυτή τη στιγμή στην ομοσπονδία. Το θέμα είναι ο εναγκαλισμός της διαιτησίας με την ομοσπονδία. Από όλες τις πλευρές αναγνωρίζεται το πρόβλημα που υπήρχε και υπάρχει. Πρέπει να πάμε σε ένα νέο μοντέλο».

27/05/17: «Το επόμενο διάστημα θα δούμε πολύ κομβικές αποφάσεις για το μέλλον της διαιτησίας στην Ελλάδα. Δεν μπορώ για την ώρα να πω κάτι περισσότερο, καθότι έχω δεσμευτεί απέναντι στην UEFA».

10/08/17: «Μιλάμε για μια νέα σελίδα στην ελληνική διαιτησία. Ο νέος τρόπος λειτουργίας δείχνει ότι έχουν ικανοποιηθεί οι νέες αρχές, αυτές που πρεσβεύουμε», δήλωσε με αφορμή του πρώτους πίνακες του Περέιρα!

23/08/17: «Πάρθηκαν, λοιπόν, οι αποφάσεις και από τα όργανα του ποδοσφαίρου, οι οποίες είναι στη σωστή κατεύθυνση. Είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα αλλά το χτύπημα στη βασική δομή εξάρτησης μεταξύ παραγόντων ΠΑΕ και διαιτησίας είναι το κομβικό για να μπορέσουμε να χτίσουμε αξιοπιστία και να φύγουν οι όποιες σκιές».

Δυστυχώς, για το ελληνικό ποδόσφαιρο το νέο μοντέλο είναι διαιτησία 100-0 κατά του Ολυμπιακού και 100-0 υπέρ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Μια απλή ματιά στο το τι γίνεται αρκεί να καταδείξει την κατάσταση. Για παράδειγμα στον τελικό Κυπέλλου οι αστυνομικοί θα είναι τριπλάσιοι από τους φιλάθλους!!!