Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκαν τα Σάββατα, αλλά ο Γραμμένος βρίσκεται σε άλλη χώρα!

Βρήκαν τα Σάββατα, αλλά ο Γραμμένος βρίσκεται σε άλλη χώρα!
Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019 - 21:47
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Θαύμα, θαύμα! Γίνεται ο τελικός Κυπέλλου. Βρήκαν τα Σάββατα που έψαχνε η... εξυγίανση μαζί με τις Κυριακές, οι οποίες θα πρέπει να πήγαν στις Πρέσπες, όμως βρέθηκαν κι αυτές! Πάντως, η μεγάλη είδηση είναι ότι θα παίξουν μπάλα στον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, όμως αποδεδειγμένα φοβούνται και τη σκιά τους. Πάλι καλά που επιτρέπουν τη συμμετοχή των διαιτητών, οι οποίοι θα είναι ξένοι και αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα, αλλά το πιο σπουδαίο είναι ότι επιτρέπουν τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών! Μην γελάτε, η... εξυγίανση έχει κάνει λάστιχο τους κανονισμούς...

Κατά τα άλλα, μόλις 840 (από 120 κάθε ομάδα και 600 η ΕΠΟ) θα είναι οι προκλήσεις που θα τυπωθούν για γήπεδο 69.618 θέσεων, αν και ο Γραμμένος διαβεβαιώνει ότι έδωσε αγώνα για να παίξουν με φιλάθλους ΠΑΟΚ και ΑΕΚ!!! Αν δεν πιστεύετε το τελευταίο αντιγράφουμε, από το σχετικό δελτίο Τύπου της ΕΠΟ για τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, μέρος της ομιλίας του Γραμμένου, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε: «Η Ε.Π.Ο. επιθυμεί πάντοτε ο τελικός να διεξάγεται παρουσία φιλάθλων και να αποτελεί γιορτή. Εμμένουμε στη θέση μας αυτή, την οποία υποστηρίζουμε διαρκώς και προς πάσα κατεύθυνση».

Με βάση τη διαβεβαίωση του Γραμμένου δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ βρίσκεται σε άλλη χώρα. Φοβήθηκαν επεισόδια μέχρι και για τελικό μόνο με προσκλήσεις και για αυτό τις μείωσαν τόσο πολύ, καθώς την περασμένη Παρασκευή είχαν αποφασίσει να πάρουν από 500 οι ομάδες και άλλες τόσες η ΕΠΟ. Επιπλέον ο Γραμμένος ξεχνά ότι διοργανώτρια του τελικού είναι η ΕΠΟ, ενώ παρότι υποτίθεται ότι αντιδρούν δεν είδαμε καμιά ανακοίνωση κατά του Βασιλειάδη ούτε από την ΕΠΟ ούτε από τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ.

Η απόφαση για τελικό χωρίς θεατές ξεγύμνωσε την εξυγίανση στη FIFA και στην UEFA. Ο ΠΑΟΚ πρότεινε 1.000 προσκλήσεις για την κάθε ομάδα και 500 για την ΕΠΟ, η ΑΕΚ είπε ότι «θα σεβαστούμε τις αποφάσεις», ενώ η αστυνομία πρότεινε 130 προκλήσεις για την ΕΠΟ και 60 για την κάθε ομάδα, δηλαδή 250!

Διαβάστε επίσης

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Διαλυμένο το ποδόσφαιρο

Μια απλή ματιά στο το τι γίνεται αρκεί να καταδείξει την κατάσταση. Για παράδειγμα στον τελικό Κυπέλλου οι αστυνομικοί θα είναι τριπλάσιοι από τους φιλάθλους!!!

Είναι αργά για... δάκρυα

Είναι αργά για... δάκρυα

Μέχρι και ο Βασιλειάδης ξεφώνισε τη διαιτησία, όμως πλέον η... εξυγίανση πέτυχε τους στόχους της. Γράφει ο Βάιος Μπαλάφας.